Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit iz Australije

VIDEO Pogledajte reakciju djevojčice koja nije prepoznala oca nakon što se obrijao

screenshot/Facebook
02.01.2019.
u 12:17

Djevojčica je i ostatak dana izbjegavala oca kojeg nije prepoznavala.

Snimka preslatke 14-mjesečne djevojčice Amelie Batiz, iz Australije, osvojila je internet. Na Facebooku ju je objavila majka djevojčice Sofia i ubrzo je snimka postala pravi hit.

Otac djevojčice, 32-godišnji Jeremy, gotovo od punoljetnosti nije sasvim obrijao bradu, no to je odlučio učiniti nedavno. Ni njegova supruga Sofia, 36-godišnja fotografkinja, nije znala da će Jeremy to učiniti. Kada je izlazio iz kupaonice, samo joj je rekao da uzme mobitel i počne snimati. I ona i njihova kći Amelia prvi su ga put vidjele obrijane brade.

Djevojčica je ostatak dana izbjegavala oca kojeg nije prepoznavala. Majka Sofia istaknula je i kako je Jeremy radio sve ono što je s Ameliom radio uobičajeno, sve ono što bi je moglo podsjetiti da na to da je on njen otac, no ona je taj dan "bježala" ostalim članovima obitelji dok naposljetku nije shvatila da je to zapravo njen tata, malo drukčijeg izgleda od onog na koji je navikla. 

Foto: Facebook/ Naš potok
Foto: Facebook

>> Pogledajte i galeriju kako su razuzdani Britanci proslavili Novu godinu

1/23

Komentara 13

JE
jejeee
12:43 02.01.2019.

sto da pogledamo? to je vama u svakodnevnoj praksi,ne moram govoriti sto,vecina ce shvatit.

WE
westsouth
13:24 02.01.2019.

video???

DU
Deleted user
12:51 02.01.2019.

Upravo se isto pitam? Ali nista novo od VL-a. Nova godina, stari stil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije