Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

'Seks sa 12 godina starijom ženom bio je odličan dok se nismo vjenčali. Sada više nema kemije'

shutterstock
07.07.2020.
u 20:56

Prije braka seksali su se po tri ili četiri puta na dan, a sada se seksaju samo jednom mjesečno.

Seks sa mojom suprugom nekad je bio sjajan, ali sada između nas više nema kemije. Imam 29 godina, a moja supruga 41. Polako smo se počeli udaljavati. Uvijek ide rano u krevet, a ja kasnije. Više ne postoji povezanost ni nježnost. Nekad smo se seksali po tri ili četiri puta na dan, dok nismo bili u braku. Sada se seksamo samo jednom mjesečno i to u samo nekoliko trenutaka, bez predigre i bez pažnje. Uopće više nema romantike između nas. Možda je to jer sam mlađi od nje, ali ne znam kako bih se nosio s ovom situacijom - zamolio je jedan muškarac psihoterapeutkinju Deidre za savjet, prenosi The Sun.

- Jednostavno morate razgovarati s njom. Recite joj da vam nedostaje intimnost te je pitajte što nije u redu u vašem odnosu da ona više ne želi seks s vama. Možda je stvar seksualne tehnike ili preferencije, a možda je i stvar dublja pa se radi o većim problemima u vezi. Važno je samo da budete iskreni i objasnite joj svoje osjećaje i probleme. Nakon iskrenog razgovora, iskra će se ponovno vratiti - odgovorila mu je Deidre.

Pitali smo bicikliste kakvo je stanje cesta po kojima mogu voziti i zašto vole bicikliranje:

Komentara 3

DU
Deleted user
00:11 13.07.2020.

Sa ovako malo iznetih činjenica, teško je znati koji problem može biti.

SM
Smrdo
18:15 08.07.2020.

A možda je starija 12 godina?

DU
Deleted user
10:16 08.07.2020.

ak je istina ova priča -onda je ona našla drugog za 3x dnevno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije