Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivao ovo

'Seksam se sa supruginom prijateljicom da zaboravim naš grozan brak'

shutterstock
02.07.2020.
u 22:21

Seks s ljubavnicom je odličan i želi s njom biti u vezi, ali ona ne želi ništa ozbiljno pa je za savjet pitao psihoterapeutkinju Deidre.

- Moja supruga i ja imamo brakove iza sebe, ali sada imamo zajedničku kćer staru tri godine. S nama živi i moj stariji sin jer ga njegova majka ne podnosi. On je tinejdžer i uzrokuje dosta problema, što stvara tenzije između mene i moje supruge. Naša kuća puna je napetosti i svađi, pogotovo u vezi novca. Jednom kad sam obavljao obveze u gradu, sreo sam najbolju prijateljicu svoje supruge. Pričali smo otvoreno i primijetio sam da mi je davala signale da je zainteresirana za mene - ispričao je za The Sun.

Ponudila mu je seks i on je pristao pa su tako i započeli svoju aferu. Redovito se nalaze za seks, ali je on shvatio da se zaljubio u nju. Kaže kako nikada nije osjetio toliku ljubav prema nekome, ali ona ne želi vezu. Ne zna treba li nastaviti svoju aferu s njom ili prekinuti još dok može.

- Ona očito želi samo seks bez obveza, ali vi ste već razvili osjećaje i taj seks više ne možete održavati. Probudite se iz ove maštarije i počnite se ponašati kao odgovorna osoba. Znam da vam je sad teško u životu, ali imate dvoje djece i brak. Ponašanje vašeg sina vjerojatno je odgovor na raspad vašeg prvog braka. Prestanite svoju aferu i usredotočite se na pomaganje svom sinu, što će onda popraviti i vaš brak - odgovorila mu je Deidre.

Stručnjak otkriva zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Komentara 3

DU
Deleted user
23:26 02.07.2020.

tko sastavlja ove bedastoće da mi je znati svaki put me iznova fascinira ovim bajkama

PE
PetiElement
22:44 02.07.2020.

Obzirom na način života.. pazi da ti tvoj "stariji sin" ne mazne novu prinovu u nekom trenutku... zapravo bi to zaokružilo priču

DU
Deleted user
00:17 13.07.2020.

Smešno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije