Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makeover

Tražite promjenu? Isprobajte novu frizuru - online

Žena
Foto: Thinkstock
11.12.2013.
u 09:37

Potražnja za virtualnim makeoverom ponovno je u porastu. Promijenite svoj izgled prije odlaska u frizerski salon

Prije nekoliko godina online makeover programi doživjeli su svoj boom, a zatim su lansiranjem na tržišta raznih umetaka za kosu ovi programi pomalo pali u drugi plan. No, ponovno postaju aktualni i potražnja za virtualnim makeoverom ponovno je sve veća. Iz udobnosti svog doma možete u trenu otkriti kako bi vam stajala kratka kosa ili pak neka druga boja i frizura.

Možete promijeniti oblik obrva, dužinu trepavica, "nabaciti" frizuru nekih najpoznatijih slavnih žena današnjice i saznati kako biste vi izgledali s, primjerice, nekim hollywoodskim izgledom. Program omogućava i da isprobate kakav vam make- up odgovara, a možete i samo promijeniti boju svoje kose. Kombinacije su zaista brojne, a ako se želite poigrati ili isprobati novu frizuru prije odlaska u frizerski salon to možete OVDJE.

>>Friziranje kod kuće ne mora biti komplicirano. Pogledajte kako 'dobiti' ovakvu frizuru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije