Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi uzbuđenje

'Planirala sam ostaviti svog supruga zbog ljubavnika, ali se ozbiljno razbolio pa sad ne mogu otići'

shutterstock
14.09.2022.
u 13:30

. Bio je to spor proces, ali su se tijekom godina udaljili, dosegnuvši točku u kojoj se osjećala krajnje jadno i usamljeno.

Nakon godina neodlučnosti, konačno sam odlučila napustiti muža zbog svog divnog ljubavnika, no onda sam saznala da mi je suprug ozbiljno bolestan. Osjećam da nemam izbora nego ostati u braku bez radosti i odgoditi planove da s preselim s ljubavnikom, napisala je jedna žena za The Sun.

U braku su 19 godina i s vremenom su se, kaže, udaljili, dosegnuvši točku u kojoj se ona osjeća jadno i usamljeno. Nije se planirala zaljubiti u drugog, a upoznala ga je zbog obostranog zanimanja za vrtlarstvo; imaju susjedne parcele pa su jedne večeri dok su ih uređivali počeli razgovarati...

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– Shvatili smo da imamo mnogo više zajedničkog od voća i povrća i naše prijateljsko ćaskanje postalo je puno više. Tek u posljednjih godinu dana rekli smo jedno drugome što doista osjećamo. Nitko od nas nije planirao zaljubiti se, jednostavno se dogodilo kako smo se zbližavali. Moja ljubav prema mom mužu gotovo je nestala. Mi smo dvije vrlo različite osobe. Kad se moj muž iznenada počeo osjećati loše, prvo je odbio posjetiti liječnika, ali uspjela sam ga nagovoriti. Obavio je razne pretrage i dijagnosticirano mu je zatajenje srca. Bila sam shrvana i iako se pomirio sa svojom bolešću, bojim se da sam zauvijek zarobljena. Kako da ga ostavim kad me treba da se brinem za njega? – pitala je stručnjakinju.

– Razumljivo je da će vaš suprug biti shrvan ako razotkrijete svoju aferu. Nalazite se u prvim danima romanse s ljubavnikom i ne biste se mogli lako odvojiti od svog muža, pogotovo zato što ga stres može učiniti još gorim. Prije nego što donesete konačnu odluku, budite sigurni da je to pravi izbor za vas i držite se svoje odluke. Recite svom mužu da niste sretni kako stvari stoje i da ste razmišljali o tome da ga napustite, ali vas je njegovo zdravlje zadržalo. Trebali biste biti s nekim zato što ga istinski volite, a ne iz sažaljenja ili krivnje – odgovorila joj je Deidre.

Kako pripremate kajganu? Jedan će je neočekivani sastojak učiniti savršeno 'prozračnom':

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:03 14.09.2022.

I na kraju ce ga ostaviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije