Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi savjet

'Nemamo seks i počinjem ga ne voljeti - je li naš brak gotov?'

shutterstock
10.12.2021.
u 23:00

Kaže da se osjeća nevoljeno i zanemareno, a ne može pričati sa suprugom jer on sve shvati na pogrešan način i izgubi živce.

- Moj muž i ja smo u braku više od 25 godina i te godine su uglavnom bile sretne. No, on više nije ljubazan čovjek za kojeg sam se udala. Nismo se seksali u posljednje vrijeme jer ga počinjem prezirati - napisala je jedna žena za Metro.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Kaže da se osjeća nevoljeno i zanemareno, a ne može pričati sa suprugom jer on sve shvati na pogrešan način i izgubi živce. Rekao joj je da je njihov brak došao pred kraj, a sada se pita treba li mu vjerovati.

- Vaša je veza došla do jasnog raskrižja pa možda ima istine u njegovoj bolnoj izjavi. Sada kada više niste vezani za njega, imate slobodu da ga napustite. Emocionalne veze je teže prekinuti, ali rješenje bi ipak moglo biti moguće. Bračno savjetovanje može pomoći kao i produktivniji razgovor.  Ali, u konačnici, sve dok se vaš muž ne osjeća sretnije, nećete imati sretnu vezu - objasnio joj je stručnjak za odnose James McConnachie.

Kako očistiti cijeli dom koristeći samo - limun? Pogledajte za što se sve koristi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije