Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piše stručnjakinji

'Zaljubljen sam u udanu ženu, ali ona ne želi ostaviti svog supruga za mene'

Shuttershock
07.12.2021.
u 20:50

Toliko voli ovu ženu i želi biti s njom kako treba, ali počinje sumnjati da ona ne osjeća isto.

- Zaljubljen sam u udanu ženu. Znam da je to pogrešno, ali ne mogu si pomoći. Svaki tjedan, kad se nađemo, obećava da će ostaviti muža, ali to se nikad ne dogodi. Uvijek postoji izgovor zašto je i dalje s njim - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Toliko voli ovu ženu i želi biti s njom kako treba, ali počinje sumnjati da ona ne osjeća isto. Upoznali su se na web stranici i već godinu dana imaju aferu. Rekla mu je da nije zadovoljna svojim mužem i da se više ne seksaju, ali možda to nije istina. Sada se pita što može napraviti da ona ostavi supruga.

- Ne možete je natjerati da napusti muža. Možda joj se iskreno sviđate i teško joj je okončati stvari ili vas samo koristi. Budite iskreni i recite joj kako se osjećate. Znam da je bolno, ali možda bi bilo najbolje da prihvatite da ona neće biti vaša i usmjerite svoju pozornost na pronalaženje nekoga novog - odgovorila mu je Deidre.

Danas slavimo sv. Nikolu: Kako je nastao običaj čišćenja čizmica i tko je ovaj svetac zapravo bio?

Komentara 2

OC
OCB
08:32 02.01.2022.

A zašto bi ga ostavila? Tvoje je mačorisati, a drugi nek je hrani i odijeva. U čemu je tvoj problem? Na kraju, ti si samo prolazna zabava.

MO
montello
14:26 08.12.2021.

Ona te ne zeli bjezi od nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije