Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo morate vidjeti

Naručila bikini poznatog brenda pa se razočarala: Nikad više neću kupovati od njih

kupaći
Foto: PrettyLittleThing
1/2
19.06.2019.
u 07:00

Odjenula ga je i objavila na Twitteru, a njezina objava odmah je postala hit na internetu

Djevojka po imenu Lydia Ramsey (20) kupila je preko interneta gornji dio kupaćeg kostima brenda PrettyLittleThing koji je pronašla na njihovim internetskim stranicama.

S obzirom na to da ima velike grudi, naručila je veću veličinu, no kada joj je bikini stigao, nije je nimalo oduševio.

Lydia inače nosi britansku veličinu 12, no ona je naručila 16. Kada je odjenula grudnjak, unatoč tome što je naručila dva broja veći, stajao joj je kao da je, u najmanju ruku, dva broja manji. Naručila ga je u plavoj boji, a platila 25 funti (oko 210 kuna).

Odjenula ga je i objavila na Twitteru, a njezina objava odmah je postala hit na internetu. Naime, toliko joj je stisnuo grudi da su one doslovno kipjele iz njega.

Nakon što se njezina objava proširila Twitterom, javio joj se i sam proizvođač.

– Žao nam je zbog ovoga. Javite nam se privatnom porukom pa ćemo vidjeti što možemo učiniti u vezi s time – napisali su joj iz PrettyLittleThinga.

Komentara 3

MA
marcel
14:10 19.06.2019.

pa nije ti proizvođač kriv što si naručila tri broja premali kravetno... jel vidiš ti koje sise i škembu imaš ti a koje manekenka na fotki....

NN
nista_ne_znam
14:00 19.06.2019.

Drama.

IR
IroničnoSarkastičniCinik
11:37 19.06.2019.

Kupi veći ili smanji sise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije