Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne ostavlja miris

Najlakši način za guljenje češnjaka bez muke: Treba vam samo jedan nož

shutterstock
25.07.2020.
u 07:00

Vrlo jednostavna metoda s kojom ćete spriječiti da miris češnjaka ostane na rukama.

Guljenje češnjaka jedan je od onih poslova koji nitko ne podnosi. Mukotrpno ljuštenja tankog sloja zaštite većinu ljudi natjera da izmišljaju nove načine da bi dovršili posao. Dok se neki vesele lomljenju češnjaka nožem i guljenju pojedinačnih dijelova, drugi se odlučuju za metodu tresenja ili ulažu u prešanje češnjaka za koje nije potrebno ljuštenje. No postoji mnogo lakši način, prenosi Time.

Korisnik Twittera @VPestilenZ objavila je svoju vlastitu metodu za brzo guljenje češnjaka s glave češnjaka. - Kao netko tko pravi puno korejske hrane, ovo je najbolja metoda za ljuštenje češnjaka - napisala je u svojoj objavi. U videozapisu objavljenom na mreži,u jednoj ruci držala je glavu češnjaka i nož u drugoj. Oštricom je ubadala pojedinačni klinčić i izvlačila ga, ogulila te oslobodila od glave češnjaka. Bilo je lako, bezbolno i brzo

Njezin video izazvao je veliku reakciju na društvenim mrežama. Prikupio je više od 24 milijuna pregleda te više od 425 tisuća lajkova. - Nisam siguran kako nikada nisam saznao za ovo, a probao sam sve trikove. Ovo je stvarno sjajno - komentirao je jedan korisnik. - Ovo stvarno djeluje! Brzo sam ogulio češnjak, ali uz praksu moći ću još brže - glasio je jedan komentar.

Video o cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 2

ZC
zorro.cz
08:33 25.07.2020.

samo jedan nož? u jbt... ja ih koristim dvadeset. i da, bilo je zbilja "lako, bezbolno i brzo" .... hvala veliko.... ne znam kak' bi bez VL-a preživel na ovom svijetu...

AF
afer
07:37 25.07.2020.

Samo je nož potreban? Hvala Bogu a ja sam mislio da nam treba poljoprivredni fakultet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije