Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viralni video

Mladić komentirao izgled svoje djevojke ni ne sluteći da stoji iza njega, pogledajte što je napravila

TikTok/ rafreacts3
19.07.2021.
u 07:00

'A što bi učinio da znaš da ti je djevojka odmah iza tebe?', pita ga, na što on samouvjereno odgovara 'Ma nema šanse!', pa se ni ne stigne šokirati kad se okrene i ugleda je...

Nedavno je TikTok korisnik @rafreacts3 podijelio viralni video dečka koji od jedan do deset ocjenjuje djevojke, uključujući i vlastitu, ne znajući da mu ona cijelo vrijeme stoji odmah iza leđa...

U videu dečka na ulici intervjuira drugi dečko i pokaže mu prvo fotografiju Instagram modela, pa od njega traži da je ocijeni. 

Čim ju vidi on bez imalo razmišljanja kaže da je 'definitivno za desetku', a onda dodaje i da je 'odličan materijal i za suprugu', dok mu odmah iza leđa stoji, sad već vidno nervozna, djevojka.

Nakon modela dečko treba ocijeniti i nju, a nakon samo par sekundi razmišljanja kaže da bi joj dao - 'četiri od deset'.

@rafreacts3

Does this count as cheating? @lizakaido ##foryoupage ##fyp ##public ##spreadlove ##dating ##girlfriend ##viral ##foryou ##fypシ

♬ MONTERO (Call Me By Your Name) - Lil Nas X

- A što bi učinio da znaš da je ona odmah iza tebe? - pita ga drugi dečko, na što on samouvjereno odgovara da nema šanse, pa se ni ne stigne šokirati kad se okrene i ugleda je, a njena ruka već ide put njegovog obraza i čuje se zvuk šamara. 

Ovaj je video komentiralo nekoliko stotina TikTok korisnika, a pogledan je više od 400 tisuća puta.

FOTO Zbog nje će svi pratiti štafetu: Zgodna Njemica očarava izgledom

1/6

- Upravo im je završilo romantično putovanje - napisao je jedan korisnik, a drugi je primijetio da je djevojka kojoj je dečko dao 'četvorku' za njega 'premija', prenosi The Sun.

- On je 0/10, ne podnosim tipove koji cure ne poštuju -  napisao je pratitelj, a mnogi su u komentarima rekli i da im se sviđa što se djevojka u svojoj reakciji 'nije uopće suzdržavala'.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 10

VI
vidum
07:40 19.07.2021.

Previsok mi je kvocijent inteligencije (44) da bih povjerovao da nije namješteno.

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
09:04 19.07.2021.

Kako sramotno prozirno.... nisu se ni potrudili

GO
Gorann
08:22 19.07.2021.

Fake, staged...kao i većina sadržaja danas. Ima čak i drugi dio. U 2021 umjesto baza na mjesecu, marsu, letećih auta i sl. imamo pametne telefone na kojima gledamo loše izrežirane gluposti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije