Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIje mu bilo lako

Mladić ispričao životnu priču: ‘Saznao sam da mi je starija ‘sestra’ zapravo biološka majka’

TikTok/@sham.griffs
16.07.2021.
u 11:30

Obitelj ga je godinama lagala.

Sham Griffs, mladić iz New Yorka, samoinicijativno je odlučio podijeliti priču o svom životu na TikToku. Objavio je video s naslovom Kako sam saznao da je moja starija sestra moja mama, i nije dugo trebalo da tisuće ljudi klikne i pogleda objavu.

Kako priča, odrastao je uz stariju sestru, a uvijek je imao specijalnu povezanost s njom. Bili su najbolji prijatelji, uvijek je bila tu za njega, a on je u njoj vidio majčinsku zaštitu jer je bila dosta starija - više nego u ženi za koju je mislio da mu je majka, prenosi LADbible.

Shama nije varala intuicija - djevojka za koju je mislio da mu je starija sestra, zapravo je bila njegova biološka mama koja je ostala trudna kao tinejdžerica. Njezina majka, a njegova baka, rekla je da će preuzeti skrbništvo i odgovornost, a istinu će mu reći kada bude dovoljno velik da sve razumije.

Pogledajte video:

@sham.griffs

Reply to @jerinawilson ##greenscreen ##viral ##familysecrets ##mom ##fyp

♬ original sound - sham 🎯

Godine su prolazile, Sham je napunio 18 godina, pa 19, 20... No i dalje nije znao pravu istinu - sve do 21. rođendana kada mu je obitelj priznala tko mu je zapravo mama.

Kako kaže, saznanje istine nije promijenilo njegov odnos s obitelji, naprotiv, s majkom je postao još bliži. "To je život, takve stvari se događaju. Bio sam u šoku, ali ništa se nije promijenilo na gore, čak smo sada i bliži. Ona će uvijek biti moja najbolja prijateljica", rekao je iskreno.

Evo kako tijekom ljeta izbjeći poznatu dječju rečenicu: „Mama, tata, meni je dosadnoooo!“

1/4
Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
15:39 16.07.2021.

Nevjerovatno to je šok

DM
drazen.muhvic
11:42 16.07.2021.

Hoće li objaviti i saznanje da mu je stariji brat biološki otac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije