Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

'Visok sam i zgodan, ali ne mogu nikako naći djevojku: U čemu je problem?'

Shuttershock
16.07.2021.
u 20:38

Zašto me nitko ne smatra privlačnim? Ne želim mijenjati djevojke, htio bih s nekom ozbiljnu ljubavnu vezu, napisao je 30-godišnjak

Visok sam, vitak i zgodan 30-godišnjak, ali mislim da nikada neću naći djevojku, napisao je anonimni muškarac u pismu psihoterapeutkinji specijaliziranoj za ljubav i seks i The Sun kolumnistici, Deidre Sanders.

- Sve sam već probao; dating aplikacije, traženje preko prijatelja, izlaske u klubove, ... ali kao da nikog nikad ne zanima veza - rekao je.

Valentina iz 'Braka na prvu' pokazala zgodnu kćer, pratitelji ju hvale: Izgledate kao sestre

1/5

Živi, kaže, u ruralnoj Irskoj i vozi, a u mjestu u kojem je odrastao kao da već svakoga poznaje.

- Zašto me nitko ne smatra privlačnim? Ne želim mijenjati djevojke, htio bih s nekom ozbiljnu ljubavnu vezu - dodaje. 

- Kažete da nikog ne zanimate ali jeste li vi zainteresirani za druge? - odgovorila mu je Deidre koja kaže i da započinjanje odnosa u klubu možda nije idealno, ali mu zajednički interesi s nekom djevojkom mogu pružiti veće šanse.

- Imate li kakvih hobija? - pita ona i nastavlja da većina ljudi uglavnom voli pričati o sebi, pa kad im se obrati, savjetuje da ih pita jesu li možda za razgovor.

Osim toga, dodaje Deidre, postavljajte otvorena pitanja, a ne ona koja zahtijevaju 'da' ili 'ne' odgovor...

Ginekologinja pokazala kako pravilno mokriti: "Sjednite na školjku kao kauboj!"

Ključne riječi

Komentara 7

KU
Kuronja20cm
22:08 16.07.2021.

A bogte i vijesti i portala! Ko da čitam Modru Lastu i pisma Lastanu! Redakcijo portala, gdje ste vi to ono diplomirali? U partizanskoj novinarskoj večernjoj školi očito.

SE
SENĆI
21:42 16.07.2021.

Ono visok i zgodan, da pukneš od smjeha!!!!!!!,ti očito nevidiš di je problem,potraži pomoč...

MO
montello
15:40 16.07.2021.

Trrba znati s zenskama bla bla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije