Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Mama kupila lutkicu za kćer putem interneta i pronašla dirljivu poruku: 'Još ima dobrih ljudi u svijetu'

shutterstock
03.11.2020.
u 15:30

"Jako je lijepo vidjeti da još ima ovako pažljivih i nježnih ljudi", kaže mama.

Jedna mama obišla je sve trgovine kako bi pronašla lutkicu koju je njezina kćer željela, ali bezuspješno. Odlučila je kontaktirati proizvođača, ali u zadnji tren pronašla ju je na eBayu. 

Kontaktirala je prodavača, objasnila zašto očajnički želi tu lutkicu i dovršila kupovinu. Kada je pošiljka stigla, dobila je puno više od same igračke. Otvorila je paket koji je bio naslovljen na Auroru, njezinu kćer, i pronašla pismo. 

"Pozdrav Aurora! Čula sam da ti je rođendan, pa neka je sretan. Nadam se da ćeš se lijepo provesti. Ova lutkica je zaista posebna, zove se Colette, ali ti ju možeš nazvati kako god želiš. Voli leptire, ružičastu boju i balet - baš kao i ja. Ako se lijepo odnosiš prema njoj, postat će ti najbolja prijateljica. Ti si jaka, pametna i predivna djevojčica i znam da ćete ti i Colette imati puno avantura zajedno. S ljubavlju, Nancy Clancy."

Pitali smo građane: što je najljepše što vam se dogodilo u 2020.?

Nancy Clancy inače je jedna od lutkica iz istoimenog animiranog filma, pa je autor ovog pisma potpisao upravo nju kako bi djevojčica mislila da joj je omiljeni lik poslao čestitku. 

Mama, dirnuta gestom, podijelila je fotografiju pisma na Facebooku i napisala kako je predivno vidjeti da postoje tako dragi i pažljivi ljudi, posebno u ovoj godini koja je teška za cijeli svijet, prenosi The Sun.

Urnebesne laži roditelja koji svojoj djeci zataškavaju gdje su im 'nestale' dude i omiljene igračke:

1/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije