Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uf, nije joj lako

Majka 10-ero djece pokazala koliku količinu hrane mora kuhati da svi budu siti

AliciaDougherty/TikTok
21.07.2021.
u 12:26

Velika obitelj od 12 članova treba jako puno hrane, a mama potroši i po nekoliko sati u kuhinji za pripremu.

Alicia i Josh Dougherty devet godina pokušavali su dobiti dijete, ali nažalost, bezuspješno. Odlučili su se posvojiti jedno iz doma, a prvi je u njihovu obitelj stigao 5-godišnji Alex. 

Samo nekoliko dana nakon što je Alex počeo živjeti s njima, Alicia je saznala da je trudna s prvom djevojčicom, Zoey. Kroz narednih nekoliko godina par je uspio zatrudnjeti još 8 puta, pa sada imaju desetero djece.

Mama svakodnevno dijeli s ljudima na TikToku dijelove života velike obitelji, a najviše se proslavila videima u kojima je pokazala koliko hrane treba pripremiti da svi budu siti.

Za večeru napravi kajganu od 36 jaja i sira, ispeče 48 šnita slanine, napravi 16 velikih vafla od dva paketa smjese, a uz to posluži dvije mjerice jagoda, borovnica i cijelu bocu šlaga.

@doughertydozen

How many eggs do you go through in 1 meal? ##FeedingMyFamily ##BreakfastForDinner ##LargeFamilyLiving

♬ Cute songs for pet videos and easy events - Saku

Koliko god može, ova mama se trudi ne zaprljati posuđe kako bi imala što manje posla nakon večere. Tako voće reže na plastičnom poklopcu kojim se zatvara mjerica i kasnije ga samo baci u smeće. 

Mnogi korisnici su je prozvali 'heroinom' jer toliko truda ulaže u svoju obitelj, prenosi UNILAD.

@doughertydozen

##Tutorials FYI don’t make blue corn tacos thinking they’ll be “new and fun” bc kids don’t like “new and fun”🙄. ##FeedingMyFamily ##BonAppetit

♬ I Can Feel It (Christmas Instrumental) - Nick Sena and Danny Echevarria

Svako jutro budi se u 4 i 30 kako bi svome suprugu napravila doručak:

1/2

Komentara 1

KR
Krud
13:07 21.07.2021.

Sama si je kriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije