Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajna mlada

Sestra mladenke se zaljubila u mladoženju: 'Uništila nam je vjenčanje, a roditelji su okrivili - mene'

Shutterstock
20.07.2021.
u 11:26

Iako je došla na vjenčanje, sestra je tijekom cijele ceremonije plakala - toliko jako da ju je otac na kraju odveo kući.

Žena poznata samo po imenu Mara odlučila je na Redditu podijeliti priču o svojoj obitelji i problemu koji ih je razdvojio. 

Naime, njezina sestra Patty, s kojom više nema nikakav kontakt, zapravo je njezina rođakinja koju su Marini roditelji posvojili još kao djevojčicu. Odrasle su kao sestre uz još jednu djevojku i često su se družile s Marinim, tada tek budućim partnerom i suprugom Samom i njegovom braćom.

Kasnije se ispostavilo da je Patty kroz odrastanje i srednju školu bila zaljubljena u Sama, ali on nije osjećao isto. Među njima ničega nikada nije bilo, pa je nakon nekog vremena otišao na spoj s Marom. Kada se pohvalila sestri s kim je bila, Patty je poludjela i optužila je da joj 'krade muškarca'.

Patty nije dobro podnijela ni kada su Mara i Sam objavili cijeloj obitelji da su zajedno - uzela je tjedan dana bolovanja - a priča postaje još bizarnija kada se par odlučio vjenčati početkom prošle godine.

Plastični kirurg "napravio" savršenu ženu, a zatim je i zaprosio

Marin otac zamolio ju je da ne govori sestri za zaruke dok ona ne prihvati činjenicu da su njih dvoje zajedno, no par je tu molbu ignorirao - prošlo je deset godina od srednje škole i Patty je već odavno trebala prihvatiti situaciju.

Iako je došla na vjenčanje, Patty je tijekom cijele ceremonije plakala - toliko jako da ju je otac na kraju odveo kući. Na ponovnom obiteljskom druženju zamolio je Maru da se udalji od Sama koliko god može dok su svi zajedno, sve kako sestra opet ne bi poludjela.

Na kraju se uključila i Samova obitelj čiji su se članovi složili da bi novopečeni bračni par trebao imati više razumijevanja za sestru Patty - ali njih dvoje uporno odbijaju zahtjeve oko vlastitog ponašanja i odnosa. 

Korisnici Reddita zauzeli su Marinu stranu i pitali se što će se tek dogoditi ako će par imati djecu. "Što će onda tvoj otac napraviti? Nije mi jasno."

Ipak, bilo je nekoliko osoba koje smatraju da Mara nikada nije trebala ni započeti odnos sa Samom ako se on sviđao njezinoj sestri, prenosi The Sun.

Mladenka se potukla na vjenčanju: 'Ako je ovo vjenčanje, zamislite razvod'

Komentara 1

MO
montello
15:49 20.07.2021.

Kriv je mladizenja jer vise voli sestru od nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije