Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Pronašli ste novčić na cesti i mislite da imate sreće? Značenje toga je zapravo puno dublje

Shutterstock
20.07.2021.
u 09:23

Sjetite se ovoga sljedeći put kada slučajno pronađete neki novčić.

Pronašli ste novac na cesti, pomislili kako imate sreće i spremili ga u džep? Zapravo taj trenutak nije samo sreća, već ima puno dublje značenje iza sebe.

Kada pronađete novac probajte zapamtiti prvu misao koja vam je prošla kroz glavu - ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija. O tome ovisi i broj koji se nalazi na novcima, neki ukazuju na to da trebate ostati pozitivni, neki da usporite i slično. Portal themindsjournal.com donosi detaljno objašnjenje.

Novac s brojem 1
Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira na nove ideje, postignuća, napredak i uspjeh. Poručuje vam da trebate ostati pozitivni i da stiže vaše vrijeme. 

Novac s brojem 2
Ovaj broj ima poruku vezanu za neovisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da se morate naučiti prilagoditi, morate naučiti važnost odnosa s drugima jer, iako je neovisnost važna i dobra, postoje neke granice - ne možete uvijek u svemu biti sami, ponekad je potrebno surađivati s drugima. 

Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja - trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Plastični kirurg "napravio" savršenu ženu, a zatim je i zaprosio

Novac s brojem 5 
Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost postići sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vrijeme je za rast, širenje, promjene i pustolovine. Kovanica od 5 kuna, novčanica od 50 i 500 poručuju vam da morate iskoristiti svoje talente, a ne ih potratiti. 

Novac s brojem 10
Broj 10 vam želi poručiti da vjerujete svojoj intuiciji i napravite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promjena. 

Najsigurnija smo zemlja EU, ali lošeg smo zdravlja, niskog standarda i nismo sretni

1/3

Komentara 7

PJ
pjer1963
11:08 20.07.2021.

Jel´ vi to ozbiljno?

PC
PATLIZANI-CESNJACI
11:27 20.07.2021.

Pravo značenje samo jedno Neko prije vas prošao i izgubio novčić

OL
OlujnoVrijeme
11:28 20.07.2021.

Pronasao si novac na cesti? Znacenje toga je da ga je netko izgubio. I da, to je sreca kad ha ti nades i tu svr prestaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije