Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Pronašli ste novčić na cesti i mislite da imate sreće? Značenje toga je zapravo puno dublje

Sjetite se ovoga sljedeći put kada slučajno pronađete neki novčić.
20. srpnja 2021. u 09:23 7 komentara 76573 prikaza
Foto: Shutterstock

Pronašli ste novac na cesti, pomislili kako imate sreće i spremili ga u džep? Zapravo taj trenutak nije samo sreća, već ima puno dublje značenje iza sebe.

Kada pronađete novac probajte zapamtiti prvu misao koja vam je prošla kroz glavu - ona obično ukazuje na poruku koju vam šalje ta situacija. O tome ovisi i broj koji se nalazi na novcima, neki ukazuju na to da trebate ostati pozitivni, neki da usporite i slično. Portal themindsjournal.com donosi detaljno objašnjenje.

Novac s brojem 1
Ovaj broj povezan je s novim početkom, signalizira na nove ideje, postignuća, napredak i uspjeh. Poručuje vam da trebate ostati pozitivni i da stiže vaše vrijeme. 

Novac s brojem 2
Ovaj broj ima poruku vezanu za neovisnost i okruženje. Ukazuje vam na to da se morate naučiti prilagoditi, morate naučiti važnost odnosa s drugima jer, iako je neovisnost važna i dobra, postoje neke granice - ne možete uvijek u svemu biti sami, ponekad je potrebno surađivati s drugima. 

Osim toga, ovaj broj ima još nekoliko značenja - trudnoća, harmonija, strpljenje i partnerstvo.

Plastični kirurg "napravio" savršenu ženu, a zatim je i zaprosio

Novac s brojem 5 
Ovaj broj vam pokazuje da imate sposobnost postići sve što zamislite i da je život uzbudljiv. Vrijeme je za rast, širenje, promjene i pustolovine. Kovanica od 5 kuna, novčanica od 50 i 500 poručuju vam da morate iskoristiti svoje talente, a ne ih potratiti. 

Novac s brojem 10
Broj 10 vam želi poručiti da vjerujete svojoj intuiciji i napravite ono što se naumili i odlučili. Oslobodite se straha jer će vas te odluke odvesti do pozitivnih promjena. 

Najsigurnija smo zemlja EU, ali lošeg smo zdravlja, niskog standarda i nismo sretni

1 / 3
Zagreb građani
Tjedni horoskop Ovog tjedna većini horoskopskih znakova treba odmora i mira, a evo koga čeka najviše sreće Pismo Deidre 'Suprug i ja smo imali seks u troje s još jednom ženom, sad ga ne mogu ni pogledati' Viralni video Mladić komentirao izgled svoje djevojke ni ne sluteći da stoji iza njega, pogledajte što je napravila
'mali' nametnik
Ulazeći u automobil primijetila je nešto neobično u vratima: Kada je shvatila o čemu se radi, obuzeo ju je strah
SPAR i INTERSPAR
Kupujmo domaće
Kako uopće prepoznati je li domaće zbilja domaće, te zašto uopće kupovati domaće proizvode? Donosimo odgovore na pitanja
  • pjer1963:

    Jel´ vi to ozbiljno?

  • OlujnoVrijeme:

    Pronasao si novac na cesti? Znacenje toga je da ga je netko izgubio. I da, to je sreca kad ha ti nades i tu svr prestaje.

  • PATLIZANI-CESNJACI:

    Pravo značenje samo jedno Neko prije vas prošao i izgubio novčić