Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Konačno je stigao Uskrs: U Lidlu je u tijeku proslava za sva osjetila

U Lidlu je u tijeku proslava za sva osjetila
Foto: Promo
1/14
16.04.2019.
u 15:37

Povodom ovogodišnje proslave Uskrsa, Lidl u ponudi ima širok asortiman Deluxe i Favorina proizvoda vrhunske kvalitete

Uskrs nam konačno ponovno daje razlog za slavlje: zima je na izmaku, proljetno sunce budi mirisno cvijeće iz sna i radujemo se što ponovno možemo uživati u životu punim plućima – i svim svojim osjetilima. Povodom ovogodišnje proslave Uskrsa, Lidl u ponudi ima širok asortiman Deluxe i Favorina proizvoda vrhunske kvalitete i sve što je potrebno za pripremu fantastičnih svečanih objeda, po već očekivano povoljnim cijenama.  

Foto: Arena Hospitality Group

Podjednako važna je i sama tradicija proslave Uskrsa: naime, vrijeme Uskrsa savršena je prilika za ponovno okupljanje obitelji i prijatelja i zajedničke proslave nakon duge i sive zime, jer upravo Uskrs simbolizira život i nove početke. Donosi nam i dugo priželjkivano proljeće, koje budi i naša osjetila i želju za okusom. Ukusna hrana, ukrasi u veselim proljetnim bojama, svježe proljetno cvijeće i šareno obojana jaja šire dobro raspoloženje i slavljenički ugođaj, a kada je u pitanju hrana, prije svega uživamo i u njezinom izgledu. Kreativno ukrašena uskršnja jaja, gotovo umjetnički pripremljeno pečenje, ukusni prilozi i fini deserti svojim će izgledom i okusom  oduševiti svakoga.

Foto: Arena Hospitality Group

Ekskluzivni uskršnji asortiman iz Lidlove linije proizvoda Deluxe i Favorina obuhvaća sva omiljena proljetna jela i specijalitete. Tako se pomoću Deluxe proizvoda može pripremiti odličan svečani ručak uz janjetinu i fino povrće. Slatke uskršnje košarice za velike i male mogu se između ostalog napuniti jajima od mliječne čokolade ili slatkim bademima s čokoladom iz linije Favorina. Sve navedeno i još puno toga sada je dostupno u ponudi i spremno je za uživanje po povoljnim cijenama u svim Lidlovim trgovinama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije