Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smiješna strana turizma

Jeste li ikada bili u austrijskom selu Fucking ili kanadskom gradiću Dildo?

Dildo Town
Foto: Wikimedia Commons/Jcmurphy
17.04.2014.
u 20:00

Fotografiranje s neobičnim putokazima je najupečatljivije u Walesu, gdje se nalazi mjesto Llanfairpwllgwyngyllgrycrychwy- rndrobwllllantysiliogogogoch!

Živite u selu koje se zove Fucking?

Ako ste Britanac, vjerojatno vam je ime ovog sela nevjerojatno smiješno. Ako ste Austrijanac, onda vam je to ime najpristojnije i najobičnije moguće. Osim toga, mještani ovog sela u Austriji neprestano se suočavaju s najezdom vrlo neobičnih kriminalaca iz Velike Britanije, čiji je jedini cilj ukrasti tablu s natpisom sela i sve putokaze koji se nalaze oko sela. Poslije puno ukradenih metalnih tabli, seljani su postavili betonski blok s imenom sela, koji je nemoguće pomaknuti, a postavljene su i straže oko svih putokaza!

Slična stvar se događa u gradićima njemačkog govornog područja, koji se zovu Kissing i Petting, a posebno je bizaran kanadski gradić Dildo. Fotografiranje s neobičnim putokazima je najupečatljivije u Walesu, gdje se nalazi mjesto Llanfairpwllgwyngyllgrycrychwy- rndrobwllllantysiliogogogoch! Prijevod znači Crkva Bogorodice u dolini.. itd., s detaljnim opisom lokacije crkve po kojoj je selo dobilo ime.

Evo još nekoliko neobičnih imena gradova i mjesta..

- French Lick (Indiana, USA)

- Fart (Virginia, USA)

- Climax (Michigan, USA

- Dwarf (Kentucky, USA)

- Sexi (Peru)

- Poopoo (Hawaii, USA)

- Pussy creek (Ohio, USA)

- Ass (Ukraine)

- Bird in Hand (Pennsylvania, USA)

- No Name (Colorado, USA)

- Hot Coffee (Mississippi, USA)

>>Ako želite ove godine doživjeti malo egzotike, otputujte u Tunis

>>Slovenija - Dežela gre naprej

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije