Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bliži se kraj

Brad Pitt i Angelina Jolie angažirali odvjetnike za razvod

brad pitt, angelina jolie
12.01.2010.
u 15:58

Angelina Jolie i Brad Pitt, najpopularniji hollywoodski par, navodno se uskoro rastaju. Odluku su donijeli ovih blagdana pa su angažirali odvjetnike koji bi pravedno trebali raspodijeliti njihovu imovinu

Brad Pitt i Angelina Jolie napokon kreću svatko svojim putem - glavna je vijest brojnih američkih tabloida. Nakon velike svađe koja je između njih izbila za blagdana, par se pomirio s istinom i donio čvrstu odluku o prekidu petogodišnje veze u kojoj su dobili šestero djece.

 Iako su imali najveću volju ostati zajedno, ponajprije zbog šestero mališana, svakodnevne žestoke svađe Bradu i Angie otvorile su oči i dovele ih do ruba. Par je nakon Božića angažirao odvjetnike koji bi trebali pravedno razdijeliti njihovu veliku imovinu, a to bi moglo potrajati mjesecima.

 - Brad i Angie su očajni zbog svog neuspjeha, ali više jednostavno ne mogu živjeti u toj agoniji i kaosu. Angelina je neutješna, ali i svjesna da više ne može zadržati Brada uz sebe. Zbog zajedničkog bogatstva i šestero male djece, bit će to najteži razvod u Hollywoodu - izjavio je izvor blizak paru.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
17:07 12.01.2010.

auuuuuuu !!!! sto cemo sad ?

AN
angel4
17:48 12.01.2010.

Svasta!! A otkad su oni to u braku?

AM
amarila
17:15 12.01.2010.

Jos jedan dokaz da novac i ljepota nisu formula za srecu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije