Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPEN AIR

Zaključen program i raspored nastupa na INmusic festivalu

jamiroquai
14.06.2011.
u 13:13

Festivalski ulaz otvara se 21. lipnja u 16.30 sati, a program počinje nastupima na otvorenim pozornicama već u 17 sati.

Završen je konačan program i raspored nastupa na T-Mobile INmusic festivalu, najvećem hrvatskom open-air festivalu koji će se 21. i 22. lipnja održati na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu.
Očekuju nas nastupi Arcade Firea, Jamiroquaija, Grindermana, Cypress Hilla, Mikea Skinnera aka The Streets, TV on the Radija i mnogih drugih glazbenih imena.
U dva dana festivala program će se odvijati na ukupno šest pozornica – tri otvorene pozornice – T-Mobile stage, World stage i Hidden stage te tri noćne pozornice – Night Stage, Kupola i Silent Party.
Festivalski program počinje nastupima na otvorenim pozornicama 21. lipnja u 17 sati, a festivalski ulaz otvara se u 16.30 sati.
Prvog festivalskog dana među ostalima nastupaju Jamiroquai, Arcade Fire, Gentleman, Buraka Som Sistema, The Do, Partibrejkers, Goribor i drugi, dok će drugi dan festivala pozornice T-Mobile INmusica preuzeti Nick Cave s Grindermanom, Cypress Hill, The Streets, TV On the Radio, Mastodon, Overflow, Dubioza Kolektiv i ostali.
Nakon završetka programa na otvorenom, festivalska zabava seli se na noćne pozornice do ranih jutarnjih sati.
Šestodnevni festivalski kamp premješten je na Otok hrvatske mladeži. Kamp će biti otvoren 18. lipnja od 12 sati, a zatvorit će se 23. lipnja u 12 sati. Kamperi će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa, a uz osnovni sadržaj, u šest dana boravka moći će uživati i u kupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske.
Cjelovit program sa satnicom možete pronaći na adresi www.t-mobileinmusicfestival.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije