Naslovnica Kultura Kazalište

"Za Europu spremni" Arijane Čuline na Carrarinoj poljani

Predstava je svojevrsni nastavak prethodne Čulinine monodrame "Šta svaka žena triba znat o onim stvarima", a namijenjena je ljubiteljima njene proze, koji se radije smiju nego tuguju nad apsurdima svakodnevice
03. kolovoza 2011. u 13:26 0 komentara 1 prikaza
Arijana Čulina
Foto: arhiva VL

U subotu 6. kolovoza u sklopu 57. Splitskog ljeta na Carrarinoj poljani Arijana Čulina izvest će svoju monodramu "Za Europu spremni". Prvoj izvedbi koja počinje u 21 sat, zbog  velikog interesa publike, dodana je i druga, koja će početi u 23 sata.

Još je 2005. godine Arijana Čulina izdala zbirku satiričnih kolumni pod imenom "Za Europu spremni". Zahvaljujući kojekakvim aferama, blokadama, generalima i sudovima, isti je naslov i danas, četiri godine poslije, jednako aktualan. Vlastitu je zbirku poznata splitska glumica i književnica prekrojila u monodramu koju sama i izvodi.

Predstava je, barem po formi, svojevrsni nastavak prethodne Čulinine monodrame "Šta svaka žena triba znat o onim stvarima", a namijenjena je ljubiteljima njene proze, koji se radije smiju nego tuguju nad apsurdima svakodnevice.

Gorivo
UŠTEDA
Čak i najmanja sitnica može utjecati na potrošnju goriva u vašem automobilu

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.