Naslovnica Kultura Kazalište

"Za Europu spremni" Arijane Čuline na Carrarinoj poljani

Predstava je svojevrsni nastavak prethodne Čulinine monodrame "Šta svaka žena triba znat o onim stvarima", a namijenjena je ljubiteljima njene proze, koji se radije smiju nego tuguju nad apsurdima svakodnevice
03. kolovoza 2011. u 13:26 0 komentara 1 prikaza
Arijana Čulina
Foto: arhiva VL

U subotu 6. kolovoza u sklopu 57. Splitskog ljeta na Carrarinoj poljani Arijana Čulina izvest će svoju monodramu "Za Europu spremni". Prvoj izvedbi koja počinje u 21 sat, zbog  velikog interesa publike, dodana je i druga, koja će početi u 23 sata.

Još je 2005. godine Arijana Čulina izdala zbirku satiričnih kolumni pod imenom "Za Europu spremni". Zahvaljujući kojekakvim aferama, blokadama, generalima i sudovima, isti je naslov i danas, četiri godine poslije, jednako aktualan. Vlastitu je zbirku poznata splitska glumica i književnica prekrojila u monodramu koju sama i izvodi.

Predstava je, barem po formi, svojevrsni nastavak prethodne Čulinine monodrame "Šta svaka žena triba znat o onim stvarima", a namijenjena je ljubiteljima njene proze, koji se radije smiju nego tuguju nad apsurdima svakodnevice.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.