Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi termin koncerta

William DuVall iduće godine u Tvornici kulture

Matija Habljak/PIXSELL
21.05.2021.
u 13:06

Za koncert vokalista legendardnog benda Alice In Chains u prodaji će biti samo 220 karata

William DuVall stiže u Zagreb 11. svibnja 2022. u sklopu turneje na kojoj promovira svoj prvi solo album "One Alone". Koncert će se održati u malom pogonu Tvornice kulture kao intimna, akustična večer. Iz tog razloga u prodaju će biti pušteno tek 220 ulaznice po cijeni od 100 kuna.

Kritičari hvale DuVallov solo prvijenac kao fantastičan materijal u kojem se pokazao kao mnogo više od frontmana grunge grupe Alice In Chains, s kojom ima objavljena tri albuma. Aktivan je i u bendovima Comes With The Fall i Giraffe Tongue Orchestra. 

Nakon što je koncert bio odgođen, već kupljene ulaznice vrijede za najavljeni novi datum koncerta, a onima kojima datum ne odgovara povrat novca mogu ostvariti do 1. srpnja na prodajnom mjestu gdje je karta kupljena. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) te sva prodajna mjesta Eventima i na Eventimovom web shopu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije