Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međunarodni uspjeh

Tri nagrade na tri kontinenta Bruketi i Žiniću

festo
Arhiv Vl-a
22.05.2011.
u 14:45

U Kini je nagrađen logotip Kluba prijatelja SOS dječjeg sela Hrvatska, u Vilniusu Adrisovo godišnje izvješće, a u SAD-u Podravkin projekt "Ispeci pa reci".

Bruketa i Žinić dobili su ovih dana tri nagrade na tri kontinenta – u Kini je nagrađen logotip Kluba prijatelja SOS dječjeg sela Hrvatska, u Vilniusu Adrisovo godišnje izvješće, a u SAD-u Podravkin projekt "Ispeci pa reci".

Logotip Kluba prijatelja SOS dječjeg sela Hrvatska nagrađen je na natjecanju Hiiibrand u Kini gdje se našao među 50 najboljih na svijetu. Hiiibrand je natjecanje u dizajnu logotipa u organizaciji kineskog časopisa New Graphic na koje je pristiglo više od 4 tisuće prijavljenih logotipa iz 60 zemalja. 

U Vilniusu su pak nagrađeni srebrom na natjecanju European Design Awards za projekt Iznad očekivanja, godišnje izvješće Adris grupe. Ova se nagrada temelji na suradnji 14 prestižnih stručnih časopisa čiji predstavnici čine žiri, a među njima su Design Week (Velika Britanija), Novum (Njemačka), étapes: (Francuska) i KAK (Rusija).

Na International Design Awards u SAD-u, Bruketa&Žinić OM su osvojili zlato za Podravkin projekt Ispeci pa reci, godišnje izvješće s kuharicom koju je potrebno ispeći prije upotrebe. Riječ je o međunarodnom natjecanju koje se dodjeljuje u pet kategorija, za ahitekturu, dizajn interijera, produkt dizajn, modni te grafički dizajn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije