Naslovnica Kultura Knjige

"Sve poharano, sve spaljeno" nova knjiga u izdanju Profila

"Sve poharano, sve spaljeno" Wellsa Towera dramatična je i uznemirujuća knjiga. U sebi nosi odjek svega onoga što volimo kod ponajboljih američkih autora kratke priče - od Twaina do Carvera.
03. ožujka 2010. u 12:47 0 komentara 8 prikaza
sve poharano, sve spaljeno
Foto: arhiva vl

Jedna od najzapaženijih (i najhvaljenijih i najprevođenijih) prošlogodišnjih zbirki pripovijedaka je "Sve poharano, sve spaljeno" Wellsa Towera. Kritičari su već rekli svoje: dramatična i uznemirujuća knjiga. Možda zato što u sebi nosi odjek svega onoga što volimo kod ponajboljih američkih autora kratke priče, od Twaina do Carvera, ali i zato što istodobno donosi svjež i moćan glas novog autora.

Sa svojim vikinzima koji pljačkom pokušavaju odagnati zimsku melankoliju, svojim nes(p)retnim preljubnicima i razorenim obiteljima, svojim humorom, nasiljem, cinizmom i samilošću, cijelom jednom nezaboravnom galerijom likova koja napučuje njegovu divlju Ameriku, Wells Tower uvlači se čitatelju pod kožu.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.