Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTRET ŽIVOTA

Modne skice, pletiva, nakit i vilinski akrili Branke Punde

portret života
02.06.2011.
u 13:50

Sav prihod od izložbe radova preminule studentice Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu namijenjen je Hrvatskoj udruzi leukemija i limfomi (HULL) - Split

U Društvu Splićana Marjan u Zagrebu u Ilici 16, 3. lipnja u 19 sati bit će otvorena izložba radova Branke Punde, studentice Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu, preminule od Hodgkinovog limfoma. Sav prihod od izložbe pod nazivom "Portret života" namijenjen je Hrvatskoj udruzi leukemija i limfomi (HULL) - Split.

Na izložbi će biti predstavljeni akrili s motivima vila, modne skice, pletiva, modni nakit i haljina predstavljena na manifestaciji "Modni ormar" 2010. Hrvatska udruga leukemije i limfoma djeluje s ciljem pomaganja bolesnicima oboljelima od hematoloških bolesti te razvoja novih istraživačkih programa i metoda liječenja. Više informacija o radu udruge na internetskoj stranici www.hull.hr. Izložba "Portret života" bit će otvorena do 10. lipnja, svaki dan od 11 do 19 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije