Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milena Dravić snimala u Zagrebu

13.12.2008.
u 17:30

Prvi put nakon davne 1986. godine kada je glumila u seriji “Putovanje u Vučjak”, srpska glumica Milena Dravić došla je snimati u Hrvatsku na poziv mlade studentice, redateljice Sare Hribar.

– I u Srbiji i u Crnoj Gori radim za studente pa sam se i Sari rado odazvala. To je na neki način moja potpora mladima jer ono što oni rade ima vrijednost i smisao. A to su i dobri glumački zadaci, za razliku od, primjerice, nekih popularnih serijala za kojima svi jure – rekla je jučer Milena Dravić za svog jednodnevnog seta na zagrebačkom Cmroku.

U kratkom studentskom filmu Sare Hribar, radnog naslova “Morgen”, koji govori o zagrebačkim taksistima, Milena Dravić glumi putnicu taksija, “vozač” kojega je Mustafa Nadarević, ujedno glavni lik.

– Uživam u radu s mladima, a ovdje sam zbog Sarina filma. Ali rado ću se odazvati svakom pozivu u Hrvatsku bilo da je vezan uz film, kazalište ili televiziju – kaže Milena Dravić. Osim nje i Mustafe Nadarevića, u filmu, koji će se snimati sedam dana, glume i Nataša Janjić, Ksenija Marinković i Jelena Veljača, a namijenjen je festivalima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije