Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI U ZAGREBU

Liverpoolski Ladytron 5. svibnja u zagrebačkom Aquariusu

ladytron (1)
Foto: Arhiva
1/3
09.03.2011.
u 11:03

Brojne su poklonile osvojili već s prva dva odlična albuma "604" i "Light Magic". U Zagrebu će nastupiti prvi put

U sve bogatijoj koncertnoj ponudi, u Zagreb konačno stiže i hvaljeni liverpoolski elektro-pop sastav Ladytron. Nastupit će u zagrebačkom klubu Aquarius 5. svibnja.

Brojne su poklonile osvojili već s prva dva odlična albuma "604" i "Light Magic" s kojih su izašli hitovi poput "He Took Her to a Movie", "The Way That I Found You", "Seventeen", "True Mathematics", "Evil" i "Blue Jeans". S trećim albumom "Witching Hour" te posebno hitom "Destroy Everything You Touch" priskrbili su si još širu popularnost. Zadnji album "Velocifero" izdali su 2008. godine. U prva dva tjedna prodaje ušao je u top 40 najslušanijih albuma u V. Britaniji.

Svoj jedinstveni zvuk stvarali su pod utjecajem Kraftwerka, Depeche Modea, The Human Leaguea, My Bloody Valentinea...

Ovo će Ladytronu biti prvi nastup u Zagrebu nakon što su trebali biti predgrupa Depeche Modeu (koncert je bio otkazan), a prije dvije godine nastupili su u Splitu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije