Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj VBZ-a

Istječe rok za slanje rukopisa za VBZ-ov natječaj za roman

josip mlakić
arhivska slika
05.07.2010.
u 14:34

Još samo devet dana preostalo je potencijalnim autorima romana za slanje rukopisa na VBZ-ov natječaj vrijedan 100.000 kuna. Dobitnik će biti objavljen za Interlibera.

Tko ima neobjavljeni roman i želi ga poslati na VBZ-ov natječaj vrijedan 100.000 kuna, ima vremena još samo do 15. srpnja. Do tada treba poslati pet primjeraka rukopisa sa šifrom i u elektroničkom obliku nakladniku VBZ-u.

Predsjednik žirija je Miljenko Jergović, na čiju inicijativu je natječaj i pokrenuo 2002. godine. Prvi dobitnik 100.000 kuna bio je Josip Mlakić. U žiriju su uz Jergovića i Julijana Matanović, Zoran Ferić, Vladimir Arsenijević i Strahimir Primorac. Objavljivanje dobitnika ili dobitnici bit će u studenome na Interliberu u Zagrebu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije