Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"potres"

Hrvatska radiodrama u finalu prestižne nagrade BBC-ja

12.02.2021.
u 10:45

Radiodrama "Potres" u režiji Darija Harjačeka u finalu je BBC-jeve nagrade za najbolju europsku dramu.

Kratka radiodrama “Potres” iz ciklusa Male forme ušla je u finale prestižne BBC-jeve nagrade za najbolju europsku dramu u 2021. godini, koja će se dodijeliti 26. ožujka u Londonu. Uz produkciju Dramskog programa Hrvatskoga radija u konkurenciji su Austrijski radio s radiofonskim djelom “In Winter” i Švicarski radio s naslovom “Holidays from Suicide: a Fantastic Journey with Iggy Pop”.

Radiodrama “Potres” traje manje od devet minuta, a nastala je na temelju istoimene pripovijetke Janka Polića Kamova, u režiji Darija Harjačeka. Kamova tumači Rakan Rushaidat, a u ostalim ulogama su Dado Ćosić i Frano Mašković. “Potres” je premijerno emitiran u listopadu 2019. godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije