Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera u komediji

Filip Sertić je kontrabasist koji baš i ne voli svoj instrument

INES NOVKOVIĆ/KOMEDIJA
05.10.2023.
u 10:20

U koprodukciji Komedije i Tesla Teatra nastala je monodrama po slavnom djelu Patricka Süskinda

U ponedjeljak 16. listopada (u 20 sati) u Klubu Kazališta Komedija premijerno će biti izvedeno djelo Patricka Süskinda “Kontrabas”, predstava koju postavlja i izvodi glumac Filip Sertić, a koja je nastala u koprodukciji Kazališta Komedija i Tesla Teatra. U fokusu priče je glazbenik koji je cijeli život podredio glazbi, a sada sjedi u zadnjem redu orkestra.

Predstava je oda onima koji su od života očekivali više. Nasmijava, ali i potiče na razmišljanje je li uspjeh kojem težimo zaista toliko važan, ali i zašto su neki od nas talentiraniji, bogatiji ili ljepši od drugih. Uz koju čašicu previše junak ove predstave otkriva gledateljima sve o usamljenosti, anonimnosti, ali i svom instrumentu, koji baš i ne voli. Uz to, u maniri dobrih, starih romantičnih komedija, on će učiniti sve da osvoji jednu sopranisticu.

Ova je predstava odličan način da publika upozna Filipa Sertića. Glumac je rođen 1991. u Zagrebu, završio je Fakultet političkih znanosti i glumu na ADU. Radio je u Kerempuhu, mnogi ga pamte po ulozi Darka Rundeka u seriji “Crno-bijeli svijet”, ali i ulogama u serijama “Blago nama” i “Nemoj nikome reći” te filmovima “Posljednji Srbin u Hrvatskoj” i “Za ona dobra stara vremena”. Posljednjih pet godina Filip je živio je u Americi, u Los Angelesu. Glumio je u serijama “Yellowstone 1883”, “The Cleaning Lady” i filmovima “Why Don’t You Like Me” i “This Game’s Called Murder”. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije