Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković

'Prgomet je iznio svoj osobni stav. Stav HDZ-a nije se promijenio'

Gordan Jandroković
Foto: HDZ
1/3
03.02.2015.
u 18:15

– Mi i dalje podupiremo opravdane zahtjeve hrvatskih branitelja i isto tako tražimo od hrvatske vlade da te opravdane zahtjeve ispuni – rekao je Jandroković

HDZ-ovac Gordan Jandroković komentirao je stavove zamjenika predsjednika HDZ-a Drage Prgometa koji je u svom blogu braniteljima poručio da je vrijeme da prekinu prosvjede. Jandroković je rekao da je ''Prgomet iznio svoj osobni stav'' te da se ''stav HDZ-a nije promijenio''.

– Mi i dalje podupiremo opravdane zahtjeve hrvatskih branitelja i isto tako tražimo od hrvatske vlade da te opravdane zahtjeve ispuni. Ima tamo i nekih drugih stavova koji se ne tiču samo hrvatskih branitelja. Tu bih želio naglasiti da HDZ neće mijenjati svoju politiku, da HDZ ostaje stranka desnog centra, da će zajedno sa svojim koalicijskim partnerima pobijediti na sljedećim parlamentarnim izborima, a ovakva razmišljanja bliža su nekom trećem putu nego politici Hrvatske demokratske zajednice – kazao je Jandroković.

Na novinarsko pitanje kakav stav HDZ zapravo ostavlja u javnosti ako se čuju disonantni tonovi odnosno ako stranka govori jedno, a zamjenik predsjednika stranke drugo Jandroković je rekao da je ''HDZ demokratska stranka''.

– U više navrata smo to već i demonstrirali. Imamo 220 tisuća članova, dakle postoje oni koji javno iznose svoje stavove. Naravno, što je viša pozicija, to je i veća odgovornost, ali apsolutno nikakvih sankcija neće biti – zaključio je Jandroković.

Jandroković je komentirao i odluku vlade o preseljenju Ureda predsjednika s Pantovčaka u Visoku ulicu.

– Ovdje se radi o namjeri da se opstruira dolazak nove hrvatske predsjednice, da joj se u prvoj fazi onemogući  normalan rad. Naglasio bih još jednom da su se časnije ponijeli komunisti 90-ih godina kada je bila u pitanju primopredaja vlasti, nego što sada to čine Milanović i Josipović – rekao je.

 

>> Drago Prgomet: 'Branitelji, vrijeme je za prekid prosvjeda'

>> 'Genocida je bilo, ali sudu je nedostajala genocidna namjera'

Komentara 53

Avatar StudentZG
StudentZG
18:49 03.02.2015.

Taj šonjo je nekoć bio Sanaderov, a danas je Karamarkov potrčko. Je li hdz prije kukurikavaca bio na vlasti 8 godina? Je. Jesu li donijeli zakone koje danas traže branitelji u Savskoj? Nisu. Samo tada za čudo nije bilo inicijative da se usred grada postavi šator i pokuša narušiti kredibilitet tadašnje vlasti.

MF
mato.feric2
18:24 03.02.2015.

sve je to dio igrokaza hdz-a u svrhu sakrivanja prave uloge u ovom lošem filmu zvanom Savska 66

Avatar mali322
mali322
18:29 03.02.2015.

Nemojte takvi biti prema Njonjastom, reći će vas mami svojoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije