Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao kritiku

Milanović odgovorio Svjetskoj banci: Jedini naš interes je Hrvatska

Milanović SDP
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/11
05.07.2014.
u 12:39

- Trebamo vašu podršku i vjerujte svojoj Vladi - poručio je Milanović na Forumu mladih SDP-a Hrvatske.

U hotelu Toplice u Topuskom održava se 9. konvencija Foruma mladih SDP-a Hrvatske kojoj je bio nazočan i predsjednik stranke i premijer Zoran Milanović sa suradnicima, među kojima ministri Gordan Maras, Siniša Hajdaš Dončić i drugi.

U obraćanju sudionicima konvencije je, uz ostalo, rekao kako je ovaj mandat tek početak promjena u zemlji. Apelirao je na sudionika konvencije da imaju povjerenja i pomognu Vladi, iako je izrazio mišljenje mladi vjerojatno ponekad misle da se radi krivo. - Da, griješimo i imam ekskluzivnu informaciju za vas, grešaka će biti još. Trebamo vašu podršku i vjerujte svojoj Vladi - rekao je.

Milanović se obratio se mladima među kojima su bili i članovi SDP-a riječkog područja, koji su ga napadali na Facebooku nakon posjete poplavljenim područjima, gdje je premijer jednoj mještanki rekao kako je njemu lani u kući puknula cijev. Oni nisu željeli i tome govoriti, a premijeru su se ispričali na Facebooku, navodeći kako su pogriješili. U nastavu rada, oko 300 sudionika konvencije će između dva kandidata izabrati novog predsjednika Foruma mladih.

Milanović je također danas komentirao i izjavu voditelja Svjetske banke u Hrvatskoj Hongjooa Hahma za Reuters, u kojemu tvrdi da Hrvatska nema vodstvo koje je spremno napraviti promjene i radikalan zaokret u gospodarstvu. – Iza svake od kritika krije se i neki materijalni interes. Jedini naš interes je Hrvatska, to je materijalni interes svih nas koji živimo u Hrvatskoj. U tom kontekstu vidim i Svjetsku banku. Svjetskoj banci svaka čast, ali pogledajte malo po svijetu savjete koje je Svjetska banka davala. Oni koji su ih prihvaćali automatski, bez razmišljanja, i dan danas su tamo gdje su bili prije deset godina, a oni što su i slušali, ali i radili po svom su Koreja i slično, rekao je Milanović, prenosi HRT.

>>Zoran Milanović neutralizirao Zlatka Komadinu, presjekao Marasa

>>Milanović: Znam koliko traje isušivanje, meni je jednom pukla cijev u stanu

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Komentara 83

ST
stefj
13:06 05.07.2014.

Nije problem ako se pogriješi, uvidi greška i onda ispravi. Problem ove vlade je što ne ispravlja greške i što tih grešaka jednostavno ima puno previše. Lakše je nabrojati sitne detalje koje je ova vlada tu i tamo napravila korektno, nego nabrojati sve greške u ove dvije i pol godine mandata... A najbolji pokazatelj rada ove vlade je ekonomska i društvena situacija u Hrvatskoj - ekonomija katastrofa, društvo potpuno podijeljeno. To je dovoljna ocjena.

LA
lanemoje
13:52 05.07.2014.

Gospodarstvo Muljanoviću više ne može trpiti tvoje greške , najgora smo ekonomija i jedina smo država u Europi kojoj pada BDP. To su plodovi tvoje vlade u dvije i pol godine Milanoviću. Čitam u medijima u kojima Milanovićev bivši bliski suradnik i ministar Linić opisuje Milanovića kao nesposobnu ljenčinu koja pogoduje rodbini te se samo prežderava po restoranima i takvi nam vladaju državom, sramota. Najgori premijer u povijesti Hrvatske je ovaj Muljanović.

OX
oxymoron
13:14 05.07.2014.

Boze, uslisi nas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije