Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša premijerka

Jadranka Kosor: Brkić bi imao velike šanse da se kandidira za šefa HDZ-a

Jadranka Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.03.2016.
u 11:05

– Hrvatska vlada je nefunkcionalna, nema ministra branitelja ni osobu koja bi preuzela odgovornost – komentirala je Kosor situaciju s nepostojećim ministrom branitelja

Bivša premijerka Jadranka Kosor gostovala je u emisiji Novi dan na N1 u kojoj je kazala da je cijela situacija oko neimenovanja novog ministra branitelja postala nepodnošljiva.

– Hrvatska vlada je nefunkcionalna, nema ministra branitelja ni osobu koja bi preuzela odgovornost – komentirala je Kosor situaciju s nepostojećim ministrom branitelja, nakon što je jučer Milijan Brkić odustao od kandidature.

Istaknula je da se vojnički stav Milijana Brkića u politici u određenim krugovima cijeni. 

– Mislim da je Orešković oklijevao zbog otvorenih pitanja oko njegove diplome. Međutim, za dio birača HDZ-a to su upravo odgovori koji se njima sviđaju, on se pokazuje kao osoba koja ima stav, za razliku od njegova šefa – dodala je Kosor koja smatra da bi Brkić imao velike šanse kada bi se kandidirao za šefa HDZ-a.

– Mislim da bi imao velike šanse za predsjednika stranke. On je operativac, na terenu je apsolutno zaslužan za sve uspjehe HDZ-a. Upravo zbog discipline članova koju je uvijek propitkivao. Kad ih pomnožite s članovima obitelji, to je respektabilna brojka birača HDZ-a. On je među onima koji tu stranku doživljavaju kao stranku u kojoj se mora znati red – rekla je Kosor za N1, no dodala da je ipak teško očekivati da se kandidira jer su veze u stranci duboke i čvrste. 

>> Milijan Brkić objavio: Ne mogu prihvatiti časnu dužnost ministra branitelja! 

>> Milijan Brkić odustao zbog Mosta, novi kandidat HDZ-a demograf Šterc

Komentara 84

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
11:43 14.03.2016.

E jadranka nisi u pravu kao ministar branitelja brkic bi bil bolje prihvacen a kaj se tice ovog lukavog manevra od strane miodraga drme iza toga stoji lukavi bandic koji suti i plete mrezu a kolko znam demo je bil dugogodisnji clan hdz-a pa mi je tu puno toga nejasno jer kad je presal u 365 partiju bil je ostar prema hdz-ovim celnicima ko i milan kaj je cekal zadnji tren da vidi kome se bu prikljucil stara je to skola i cudim se kak to nitko ne vidi a demina demagogija da su u zagrebu branitelji 100 posto zbrinuti je smijesna jedino ako ne racuna na 200 ljudi koji imaju sva prava dok 70 posto branitelja svoja prava ni nezna nit ih moze ostvarit a pojedinci imaju i po dvije nekretnine a ja mu nabrojim pedeset branitelja kaj zive u bijedi nemreju dobit ni socijalni stan a neki imaju i dva pa i kucu u drugom gradu i nek mi nitko ne zamjeri al dokad rođeni zagrebcani spadaju u trecu kategoriju kad su prava u pitanju tako da se veselim uskoro novoj udruzi koja je u osnutku bez uhljeba

AS
andelko.subara
11:18 14.03.2016.

Pretjeruješ Jadranka i što kad bude šef HDZ-a i pobijedi na izborima, kad mu STAZIĆ I TI nedozvoljavate da bude premijer bez doktorata, he he he

DU
Deleted user
11:12 14.03.2016.

Jadranka, daj molim te ušuti! Ti si bivša i nikome ne trebaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije