Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narodna koalicija počela kampanju u Varaždinu

Vrdoljak: 'Tko o čemu lopov o poštenju, tko o čemu, HDZ o povjerenju'

zoran milanović
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/9
16.08.2016.
u 19:33

Narodna koalicija predizbornu kampanju počela u Varaždinu

– Vjerujem da imamo siguran smjer i da smo na prvom putu. Ne vjerujem da su naši politički suparnici zlo. Oni nisu zlo, ali nisu ni dobro za Hrvatsku jer Hrvatska može bolje, brže, jače i neovisnije. Konačno ju moramo izvući iz kovitlaca neuroza 40-ih godina, ratnih godina, jer je toga dosta. Dosta! – rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović danas u Varaždinu, u 3. izbornoj jedinici, gdje je Narodna koalicija, čiji je kandidat za premijera, započela predizborne skupove.

– Mladi smo, spremni smo za rad i znamo da je narod uz nas. Mi ćemo pobijediti na ovim izborima. Podrška našeg naroda je važna, oni su ti koji u ovoj zemlji grade svoju budućnost u nadi da će sutra biti bolje, a to su naši temelji za gradnju moderne i otvorene zemlje – rekao je Milanović.

– Političke suparnike pozivam da se ova debata nastavi, ali puno šire, da se ne pretvori u nekakav osobni obračun "Big Brothera", nego da se govori o životnim temama – rekao je Milanović. Napomenuo je, uz ostalo, da je Domoljubna koalicija ostala ista, samo se više tako ne zove. – Sutra počinje danas – poručio je.

Vrdoljak o kampanji HDZ-a

Ivan Vrdoljak (HNS) podsjetio je da je lijevi centar u Hrvatskoj dva puta pobijedio, 2000. i 2011. – Oba puta kad je Hrvatska bila u kolapsu i minusu. Dobili smo povjerenje i doveli Hrvatsku do plusa, a sad je vrijeme da krenemo iz plusa i našeg rezultata – rekao je.

Osvrnuo se i na početak kampanje HDZ-a i riječi povjerenje koju koristi u kampanji, a neki njezini potezi, dodao je, samo šalju poruku "tko o čemu, lopov o poštenju, tko o čemu, HDZ o povjerenju".

Hajdaš Dončić: Bude li potrebno, s Mostom je otvorena mogućnost koalicije

Dotaknuo se i Milana Bandića. – Milan Bandić je dokazano sposoban, samo što pravosudni organi to još moraju dokazati – rekao je. Narodna koalicija je za početak kampanje izabrala Varaždin jer tu, kako je rekao prvi na listi Siniša Hajdaš Dončić (SDP), nema ideoloških rasprava o 1941. i 1945., već se govori o temama poput rasta plaća, dostupnog zdravstva, sigurnim mirovinama, obrazovanju i pomoći poduzetnicima.

Hajdaš Dončić rekao je da trenutačno ne vidi mogućnost koaliranja s HDZ-om, a s Mostom je, bude li potrebe za to, nakon izbora otvorena mogućnost koalicije.

Komentara 50

Avatar Prodanović
Prodanović
19:47 16.08.2016.

Razdjelnici=prevara=lopovluk=Vrdoljak! I ne vraćajte se nikad više!

AM
AMD------------------------
19:56 16.08.2016.

nejasna mi je uloga vrdoljaka i pusic u politici hrvatske ? drzaci ljestava ,ili ?

HU
Hubbes12
19:49 16.08.2016.

Pa kako vrdoljaka nije sram? Bio je ministar gospodarstva 4 godine i nista dobro nije napravio za gospodarstvo? I sad on prica o drugim strankama. Pa neka pogleda koaliciju u kojoj je sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije