Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite posao? Zapošljavaju Američka ambasada, Plodine, Konzum, Fina...

Konzum d.d. zapošljava u Zagrebu te diljem jadranske obale na šest radnih mjesta
12. ožujka 2019. u 13:50 1 komentara 1680 prikaza
Posao
Foto: Getty Images

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. 

Varaždin: Pogon tekstilne tvrtke Varteks Svaki četvrti radnik zaposlen na nesigurnim poslovima Ugovor na određeno ima 345.960 zaposlenih

American Embassy ima raspisane natječaje u Zagrebu. Traže se djelatnici za pozicije: Cultural Affairs Assistant - Outreach (m/f) i Strategic Content Coordination Assistant/Community Manager (m/f). Uvjeti su i više nego odlični, pa ako imate fakultetsko obrazovanje iz traženih područja, odlično se služite engleskim jezikom i dobro se snalazite u radu na računalu, provjerite ponuđene natječaje i prijavite se na vrijeme. 

Plodine zapošljavaju administratora/materijalnog knjigovođu (m/ž) za rad u supermarketu u Ivanić Gradu. Poželjno je radno iskustvo u trgovini, osobito s prehrambenim proizvodima, visoka razina radne etike te sposobnost ostvarivanja zadanih parametara poslovanja. Ako imate izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine, ne propustite klik na prijavu. 

Lovro Kuščević Zapošljavanje ‘ministarske svite’ Nedorečeni zakoni: Detalje definiraju uredbe, objašnjenja...

Kofein d.o.o. traga za odličnim Account managerom (m/ž) u Zagrebu. Ako poznajete agencijske procese i neizostavne poslovne izazove te ako ste odličan komunikator u timu i prema klijentima, vjerovatno ste vi idealna osoba za ovaj posao. Traži se odgovorni, snalažljivi, motivirajući „šerif“ koji poznaje administraciju, komunikaciju, dizajn, produkciju, grafičku pripremu, copywriting. Očekuje vas puno posla, ali i puno poslovnog zadovoljstva – prijavite se.  

Metro Cash & Carry d.o.o. traži osobu za METRO’s International Management Programme (m/f), u Zagrebu. Završili ste svoj master studij i gladni ste prvih poslovnih izazova? Ako ste orijentirani na krajnji rezultat, a otvoreni ste za brojne promjene, snažan ste komunikator i imate utjecaj na ljude oko sebe, ovo je prilika koju ne biste trebali propustiti. Svi zainteresirani mogu se prijaviti klikom na link

Jelena Tisanić Maturantica iz Zagorja 'Zezali su me da žena nemre biti stolarka, ali ja sam živi dokaz da može'

Jurković savjetovanje d.o.o. za Deceuninck, tvrtku globalno aktivnu u području dizajna i razvoja profila za vrata i prozore, vanjske podove, ograde, proširuje svoj tim u Hrvatskoj i zapošljava stručnjaka za upravljanje kvalitetom (m/ž). Bit ćete odgovorni za unaprjeđenje kulture i standarda kvalitete u Deceuninck Hrvatska. Odgovarate izravno Menadžeru za kontrolu kvalitete Europe i Vaš glavni cilj kontinuirano je poboljšavati razinu kvalitete. Detalje provjerite na linku i pravovremeno se prijavite. 

Konzum d.d. zapošljava u Zagrebu te diljem jadranske obale na šest radnih mjesta. Od prodavača (m/ž), kuhara (m/ž), pa sve do vozača (m/ž). Provjerite kompletnu poslovnu ponudu, uvjete i benefite poslodavca, te aplicirajte do kraja ožujka. 

Umirovljenici Oporezivanje umirovljenika Osobni odbitak od 3800 kuna bolje je koristiti na plaći nego na mirovini

Dom Medisal u Zagrebu nudi zaposlenje na čak četiri radna mjesta. Traže se viša medicinska sestra (m/ž), socijalni radnik (m/ž), medicinka sestra (m/ž) i fizioterapeut (m/ž). U ovom domu za starije osobe posebna pažnja posvećuje se pružanju vrhunske i profesionalne usluge osobama starije dobi, te se kontinuirano radi na vlastitom stručnom, tehnološkom i kadrovskom razvoju. Uvjeti i primanja i više su nego zadovoljavajući, pa ne propustite provjeriti natječaje. 

Fina je u potrazi za dva djelatnika i to na pozicijama: voditelj odjela (m/ž) u Zagrebu i voditelj ključnih kupaca – ekspert (m/ž), u Zagrebu, Istri/Kvarneru i Dalmaciji. Poslodavac je moderna institucija na polustoljetnom iskustvu i uspješno provedenim projektima od nacionalne važnosti. Ukoliko smo vas zainteresirali za jedan od natječaja detalje potražite na linku i prijavite se do  19.03. 

ribarica Alarmantna situacija Plaća od 7000 kuna i niz pogodnosti, a nitko ne želi raditi

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora ima raspisan natječaj na poziciji: Mitarbeiter im Bereich Marktberatung/Suradnik u području tržišnog savjetovanja (m/ž). Ako ste vrsni poznavatelj njemačkog jezika, dobro je, jer trebamo upravo to vaše znanje za iščitavanje oglasa na linku. Mjesto rada je Zagreb, a svim kandidatima želimo puno sreće s prijavama.  

Pevec ima raspisan natječaj za regionalnog koordinatora veleprodaje (m/ž) u Rijeci i Zagrebu. Vaš posao obuhvatat će preuzimanje odgovornosti za cjelokupan veleprodajni proces na dodijeljenom području, kao i za ostvarivanje planskih prihoda sektora veleprodaje. Ako vas krasi trogodišnje iskustvo, a imate minimalno završenu srednju školu, nemate što čekati, prijavite se još danas...

Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
  • BakaMraz:

    Evo samo sto nije stampedo zakotrljao......prema inozemstvu!