Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVE

Švedska kompanija otvara podružnicu u Zagrebu i zapošljava 300 ljudi

Transcom Worldwide pozivni centar u Puli
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
28.03.2019.
u 16:31

Švedska kompanija, Transcom World Wide, u travnju će službeno otvoriti svoj četvrti ured u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, u Radničkoj ulici

Švedska kompanija, Transcom World Wide, u travnju će službeno otvoriti svoj četvrti ured u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, u Radničkoj ulici. Kompanija će tako otvoriti novih 300 radnih mjesta, a bavi se pružanjem usluga teleprodaje, telemarketinga i direktne prodaje klijentima iz oblasti telekomunikacija, financijskog sektora, turističkog sektora, osiguranja i maloprodaje. Ova je kompanija prvo stigla u Vukovar 2005 godine, a nakon toga i u Osijek, Pulu i Vinkovce, piše Poslovni dnevnik

-Transcom je u 14 godina pružanja "call centar" usluga na području Hrvatske postao vodeći samostalni pružatelj usluga službe za korisnike, to se prije svega može zahvaliti visokoj razini kvalitete usluga koje se pružaju klijentima i s kojima su ostvareni dugoročni partnerski odnosi. Transcom je otvaranjem ureda u Zagrebu povećao radne kapacitete, a ujedno povećao svoje mogućnosti za pokrivanje više tržišta unutar EU zbog raznolikosti jezika koji se mogu pronaći u Zagrebu.

Cilj Transcoma je također i daljnji razvoj za pružanje usluga na hrvatskom tržištu, gdje smo otvoreni da novim klijentima pružamo vrhunsku razinu usluga korisničke podrške uz mogućnost adaptacije na najnovije inovacijske tehnologije kao chatbot, gamification, robotizirani i digitalizirani procesi- kazao je Žolt Beneš, voditelj prodaje za TranscomHrvatska, Srbija i Mađarska.

Trenutno 85% zaposlenika radi na ugovor o radu, a postoji i mogućnost za rad preko studentskog ugovora. Također, Transcom je poznat i po visokoj stopi zapošljavanja žena, a sve otvorene radne pozicije Transcom će oglašavati na svojim web stranicama.

>>Karlovac: Svečano otvorenje podružnice indijske tehnološke kompanije Infosys

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:07 28.03.2019.

To su ovi koji svaki dan dosađuju sa pozivima. Od takvih neću ništa kupiti, niti želim imati sa njima posla.

ZH
Zlatousti Hrvat
17:07 28.03.2019.

Plaća - prava sitnica. Škegro je otvorio TWW u Vukovaru zbog poreznih olakšica. Kada je zafalilo njemačkih govornika, preselili su pogon u Osijek jer je grad relativno velik a plaće mizerne, naime svi povratnici iz Njemačke za vrijeme rata su mogli raditi tamo za mizernu plaću dom Hrvatska jos nije bila u EU. Tada je otvoren Tele2 za Italiju pa su upogonili Pulu. Sada kada vise nema tko raditi, upogonili si Zagreb. Ali VL to prikazuje kao jednu lijepu, uspješnu, hrvatsku priču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije