Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Njuškalo predstavlja najbolje tehnološke prakse iz svijeta

New Link donosi odgovore na sva pitanja o budućnosti poslovanja nekretninama i o promjenama u auto-moto industriji
02. listopada 2017. u 09:10 210 prikaza
Njuškalova New Link konferencija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Ostalo je još nekoliko dana do drugog izdanja Njuškalove New Link konferencije, koja će se održati u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Polaznici 03. listopada mogu doznati kakve trendove i transformacije donosi budućnost na tržištu nekretnina u digitalnoj eri, a 04. listopada po prvi put u Hrvatskoj imat će priliku otkriti koje nas ključne promjene očekuju u auto-moto industriji te hoće li digitalne usluge zamijeniti offline prodaju!

New Link nekretnine – 3. listopada 2017.

Kako digitalna era mijenja načine poslovanja u nekretninskom sektoru otkrit dr.sc. Joe Peppard, vrhunski predavač s berlinskog ESTM-a, a više o budućnosti u poslovanju nekretninama moći će doznati od Viktora Webera, osnivača i direktora Future Real Estate Instituta. Iskustvo austrijskih ulaganja u Hrvatskoj ispričat će direktor Supernove dr.sc. Paul Merdzo, a korisna tematska predavanja održat će i Robert Pokrovac iz Erste Nekretnina, Rene Lisac iz DAZ-a, dizajnerica Jelena Havelka i strateg Mike Pugh.

New Link auto-moto – 4. listopada 2017. – Prvi put u Hrvatskoj!

Njuškalo sada ide i korak dalje te 4. listopada po prvi put u Hrvatskoj organizira konferenciju namijenjenu auto kućama, brandovima, distributerima, trgovcima i ostalim povezanim sudionicima u auto moto industriji.

Na New Link stiže Allison Nau, big data stručnjakinja iz najveće svjetske organizacije za usluge u automobilskoj industriji Cox Automotive, koja će govoriti o naprednim tehnikama i servisima koje koriste svjetski trgovci automobilima, a globalne trendove s kojima se auto-moto industrija susreće u eri digitalne transformacije predstavit će dr.sc. Brane Kalpič, profesor s Oxford Sveučilišta. O promjenama u zakonskim okvirima govorit će Hrvoje Paver iz Hrvatske gospodarske komore. Najučinkovitije prodajne tehnike i njihovu primjenu polaznicima će ispričat poznati svjetski marketinški stručnjak dr. sc. Jose Maria Pons!

 | Autor : Više o programu dostupno je na www.newlinkconference.hr, a zainteresirani svoje mjesto na New Link konferenciji mogu osigurati kupnjom ulaznice putem Entrio sustava!

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
A1 Hrvatska
DONOSI A1
Od minus 7 do plus 13 u dva dana: uzroke vremenskih promjena u Zagrebu i na Sljemenu otkrijte u ekskluzivnom specijalu NET ZERO