Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škoda slavi

Četiri milijuna Fabia i 500.000 treće generacije

Škoda Fabia
Foto: Škoda
26.06.2017.
u 16:20

Škoda je Fabiju, tadašnji najmanji model u svojoj ponudi, počela proizvoditi 1999. godine

Škoda je proslavila dvostruki jubilej – proizvedeno je četiri milijuna modela Fabia i 500.000 Fabia aktualne treće generacije, koja se proizvodi od 2014. godine.

Škoda je Fabiju, tadašnji najmanji model u svojoj ponudi (kasnije je stigao Citigo), počela proizvoditi 1999. godine. Nakon 1,79 milijuna proizvedenih primjeraka 2007. godine je stigla druga generacija koja se prestala proizvoditi 2014. nakon 1,71 milijuna primjeraka izašlih s trake tvornice u Mladoj Boleslavi.     

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije