Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bezobzirno ponašanje

Groznim parkiranjem zagradio joj vrata pa mu ostavila ovu poruku

parkiranje
Foto: Facebook
15.09.2017.
u 08:51

Fotografija je objavljena na popularnoj Facebook-stranici Parkiram kao idiot

Bezobzirno parkiranje smeta mnogim vozačima, no većina njih jednostavno se naviknula i ne reagira posebno na takvo ponašanje već ide dalje svojim putem.

No jednoj vozačici ipak je jako zasmetalo kada se netko parkirao pokraj njezina auta s vozačke strane tako da joj je otežao ulazak u vozilo pa mu je odlučila ostaviti poruku.

"Parkiram kao kreten!!!" piše na komadu papira iznad fotografije loše parkiranog automobila koju je vozačica VW Pola zataknula za brisač na stražnjem staklu susjednog vozila.

Fotografija je objavljena na popularnoj Facebook-stranici Parkiram kao idiot, a korisnici Facebooka u komentarima su uglavnom podržali potez nezadovoljne vozačice.

Nije poznato gdje je fotografija snimljena.

Komentara 50

Avatar grbadeva
grbadeva
09:57 15.09.2017.

ne parkira kao kreten, nego tako kreten parkira

VI
Vito
10:38 15.09.2017.

Pogledajte dobro sliku u farbama uz članak. __ "najmanji" je problem kako kreten parkira. __ Pogledajte kako je obilježeno parkirno mjesto -- po sredini stupa __ Zašto??? __ Zato da bi "zadovoljili" "standarde" širine parkirnih mjesta. __ A to je čista i očita prjevara od strane onih koji naplaćuju punu cijenu za cijelo "standardno" parkirno mjesto, a koje, uz priloženu sliku, očito ne zadovoljava svojom širinom standard parkirnog mjesta. __ Da, da, neka kretenčina će sad "zaključiti" da to nije bitno. __ No, parkirno mjesto mora PO CIJELOJ DUŽINI, ŠIRINI, VIDSINI, biti u zakonom određenim mjerama. __ nema niti jednog vozila na otvorenom tržištu koje može biti parkirano "oko" stupa, tako da je ovdje prisutnom slikom dokazano kako, na koji način, vas pljačkaju __ Naravno da se zbog takvog određivanja prakirnih mjesta dolazi do pojave kretenizma u parkiranju __ Da je širina parkirnih mjesta standardizirana svako bi vozilo imalo dovoljno prostora s obje strane __ Ovakvo se parkiranje može usporediti s debelim putnicima u tramvaju, posebno u zagrebačkom niskopodnom - gdje se dvije mršave osobe ne mogu mimoići, a kamoli kad dođe neka debela, poput ovog sivog vozila pored malog plavog __ Sad me slika podsjetila na reklamu koju je "tojota" svojevremeno prikazivala na televiziji - majmun urlikavac je urlikao na grani pa su ga -"fotošopirali" u video zapisu kako za upravljačem "urliče" - "tojoooota" - poruka - svaki majmun može voziti "tojotu".

LI
liliZG
13:11 15.09.2017.

mislim da je krajnje vrijeme da se standard parkirnog mjesta promijeni , odnosno poveća, jer yu standrad fićeka ili peglice više nije aktualan, pa ljudi mogu uparkirati auto ali ne mogu otvoriti vrata i izaći iz njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije