Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zar i on?

Sportaš varao Playboyevu zečicu sa transseksualkom

kendra wilkinson
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
24.06.2014.
u 08:45

Novi holivudski šok! Naime, prema pisanju RadarOnlinea, zečicu Kendru Wilkinson prevario je suprug Hank Baskett.

Novi holivudski šok! Naime, prema pisanju RadarOnlinea, zečicu Kendru Wilkinson prevario je suprug Hank Baskett. Igrač američkog nogometa je sa Playboyevom zečicom u braku pet godina, a roditelji su i dvoje djece. Sve to navodno nije spriječilo Hanka da se zabavi sa transseksualnom manekenkom Avom Sabrinom London. Nakon što je bio s njom, Hank joj je platio 2500 tisuće dolara da sve ostane njihova tajna. Glasnogovornik poznate Kendre nije odgovorio na upite novinara o toj temi.

Prema pisanju medija, Hank se sa svojom ljubavnicom Avom sreo nakon što ju je ugledao na Youtubeu, gdje se predstavlja kao Ava Masaniai. Nazvao ju je dvaput prije nego što su se sreli uživo. - Vidio je njene fotografije i videa, nije mogao vjerovati da netko zaista može tako izgledati, ispričao je izvor za RadarOnline. Cijela afera navodno se dogodila dok je sirota Kendra bila osam mjeseci trudna s njihovom kćerkicom, rođenom u svibnju. Navodno se jako trudio da afera ostane tajna, a transseksualku je želio viđati i dalje.

Iako je bio paranoičan i želio da sve ostane velika tajna, Hankova tajna se saznala. Navodno je prijetio čak i samoubojstvom ako se sazna da je varao suprugu s transseksualkom. Kendra ga nakon svega želi ostaviti, a on je pao u depresiju. Ovo je već drugi skandal sa transseksualnim manekenkama. Prije Hanka, na meti glasina bio je Casper Smart, bivši dečko Jennifer Lopez. On je te vijesti demantirao, no Jennifer je hitro objavila kako je s njim prekinula prije nekoliko mjeseci.

Foto: Screenshot

>>Bivša Playboyeva zečica Kendra Wilkinson rodila sina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije