Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26 'najvrućih'

Ovo su najzgodniji nogometaši Svjetskog nogometnog prvenstva!

hot nogometaši
Foto: Pixsell
1/37
10.06.2014.
u 19:45

Dok se odbrojavaju posljednji sati do početka Mundiala, odabrali smo najzgodnije nogometaše između 32 najbolje reprezentacije svijeta

Odbrojavaju se posljednji sati do početka Svjetskog nogometnog prvenstva, a mi vam donosimo 26 ''vrućih'' razloga zašto, čak i ako niste obožavatelji "najvažnije sporedne stvari na svijetu", vrijedi obratiti pažnju na nogometni festival u Brazilu.

Zgodni, a spretni, idućih će mjesec dana nogometaši vladati malim ekranima, stoga zagrijte se uoči početka Mundiala užim izborom najzgodnijih nogometaša po abecednom redu reprezentacija za koje nastupaju.

Odabrati najzgodnije nogometaše između 32 najbolje reprezentacije svijeta, nije bio nimalo lagan zadatak, a uz talent i dobru igru, brazilsko Svjetsko nogometno prvenstvo bit će i pravi praznik za oči.

>>Pogledajte lude usporedbe: Neymarova frizura poput palme, Ronaldova kao sladoled

Komentara 2

IN
infobettips
22:20 10.06.2014.

Ajde kad vec idete pisat tako debilan clanak bar provjerite cinjenice prije... Gourcuff ne igra na prvenstvu!

Avatar comandante
comandante
10:07 11.06.2014.

A gdje je naš Bob Rock Modric??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije