Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Junakinja Resident Evila seksepilnija i od same Lare Croft

'Sexy06_nnn_rad_180110'
'Photoshop'
18.01.2010.
u 18:43

Australski internetski portal News.com.au objavio je listu najseksepilnijih i najprivlačnijih likova iz računalnih i videoigara na kojoj je ova crnka koja se pojavljuje u igri Resident Evil zauzela uvjerljivo prvo mjesto.

Dok joj crna kratka kosa lelujavo pada do ramena, uska, utegnuta majica više otkriva nego što skriva bujne obline njezina tijela. Plave traperice savršeno joj prianjaju uz golu kožu, a seksepilu cijele slike pridonose i pištolji zataknuti u futrole koje se pružaju niz njezina bedra. Nije to opis nekog top-modela, već vjerna slika Jill Valentine, najseksepilnijeg lika iz računalnih igrica!

Idealne proporcije

Australski internetski portal News.com.au objavio je listu najseksepilnijih i najprivlačnijih likova iz računalnih i videoigara na kojoj je ova crnka koja se pojavljuje u igri Resident Evil zauzela uvjerljivo prvo mjesto. Njezina je privlačnost univerzalna, a prema istraživanju portala Jill Valentine najseksepilnijim likom proglašavaju podjednako i muškarci i žene. I dok ova računalna ljepotica bez konkurencije drži vrh liste, na drugom je mjestu Carl “C.J.” Johnson iz igre GTA San Andreas. Njegovoj privlačnosti vjerojatno je pridonio i stil života. Riječ je o mladom, istetoviranom crncu s one strane zakona čiji se život svodi na krađe automobila, borbe sa suparničkim bandama i bježanje od policije. Vrlo često igrači ga simpatiziraju zbog njegove sudbine i povijesti. Naime, Carla su u priči izdali prijatelji iz djetinjstva, brat mu je u zatvoru, a njegov kvart središte je rata bandi. Ne odmaže ni činjenica da je lik Carla “C.J.” Johnsona stvoren prema idealnim proporcijama muškog tijela.

Povučeni fizičar

Pomalo neočekivano, Lara Croft, junakinja Tomb Ridera, tek je na trećem mjestu. Larina popularnost već je godinama tolika da je njezin lik gotovo savršeno na velikom platnu dva puta utjelovila Angelina Jolie, a sama avanturistica uvrštena je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najuspješniji lik u videoigrama. Da igračima nisu dragi samo “razbijački” i “štemerski” tipovi pokazuje i činjenica da je četvrto mjesto rang-liste najseksepilnijih zauzeo Gordon Freeman iz igre Half Life. Riječ je o tihom, povučenom muškarcu, fizičaru koji tijekom eksperimenta otvara interdimenzionalni portal iz kojega nadiru neprijatelji. Uredno odjeven, podšišan, s pomno njegovanom bradom i naočalama diskretnih, crnih okvira, Gordon je oličenje intelektualca koji će riskirati i vlastiti život za spas čovječanstva. S druge strane, Camy iz igrice Street Fighter, koja je na popisu zauzela peto mjesto, Gordonova je potpuna suprotnost.

Plavuša raskošnih oblina najsažetije se može opisati kao lijepa i smrtonosna, a njezin lik u najavama igara znatno povećava prodaju. Iz Street Fightera dolazi još jedan od najseksepilnijih likova videoigara današnjice. Iako predstavlja utjelovljenje zla, Vega je tako lijep da tijekom borbi nosi masku kako ne bi ozlijedio lice, a na listi je zauzeo deseto mjesto.

Ključne riječi

Komentara 2

PA
PAJA
06:17 19.01.2010.

MALA JE PRAVA

OB
-obrisani-
22:24 18.01.2010.

Svatko ko je igrao makar jednom s Larom Croft zna za taj repić, ridjkastu kosu pištolje na bedrima pa čak i tu maicu!!!! To nije Jill Valentine nego preuredjena Lara iz starijih igara Točnije do Dark Angela!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije