Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jastrebarsko

Za privlačenje stranih investitora dobili nagradu u Cannesu

jaska
Grad Jastrebarsko
16.03.2016.
u 21:00

Priznanje je samo poticaj za daljnji razvoj, istaknuli su iz Grada

Sedmo mjesto europskih mikro gradova budućnosti koji imaju najbolje strategije za privlačenje direktnih stranih investicija donijelu je Jastrebarskom nagradu European Cities and Regions of the Future 2016./17. Sama dodjela održala se jučer u Cannesu, a priznanje preuzeo je gradonačelnik Zvonimir Novosel

Podsjetimo, analitičari uglednog časopisa Financial Times prepoznali su prijateljsko okruženje Jaske u privlačenju stranih investicija, odnosno uklanjanje administrativnih zapreka za ulagače od strane Grada, ulaganje u infrastrukturu i razvoj. Grad Jastrebarsko i Ivanec jedini su gradovi Hrvatske kojima je uručena ova nagrada, a rezultat je, kažu iz Jaske, ulaganja u stvaranje povoljne poduzetničke sredine.

Komentara 2

CV
cvitusa17
07:56 17.03.2016.

Kad je nešto za pohvaliti, nema komentara. E moj narode hrvatski.

KS
krao_sam
08:50 17.03.2016.

Privlacimo jedino svinjetinu ka sebi. Uhljeb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije