Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u suradnji s jvp zagreb

Upozorenje iz Leda: U ponedjeljak provode vježbu evakuacije uz paljenje sirena

Zagreb: Tvornica Ledo u ?avi?evoj ulici
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
21.10.2023.
u 14:07

Tijekom provedbe vježbe evakuacije i spašavanja 23.listopada u 9 sati Ledo će oglasiti sirenu koja će se čuti na širem području u blizini proizvodnog pogona u ulici Marijana Čavića 7. Sugrađane molimo za razumijevanje i obavještavamo da nema razloga za brigu, kažu iz Leda

U suradnji sa zagrebačkom Javnom vatrogasnom postrojbom, tvrtka Ledo u ponedjeljak, s početkom u 9 sati, na adresi Marijana Čavića 7, provest će vježbe evakuacije i spašavanja

Predviđeno je i paljenje sirene, one za prestanak opasnosti, kao dijela vježbe. S obzirom na to da se sirena može čuti na širem području, iz tvrtke upozoravaju okolno stanovništvo da ne paničare zbog zvuka sirene tijekom vježbe te ih mole za razumijevanje. 

VEZANI ČLANCI: 

– Podsjećamo građane da će ovo biti simulacija u svrhu testiranja i unaprjeđenja sigurnosnih procedura. Sigurnost zaposlenika i sugrađana je tvrtki na prvom mjestu, a vježba i paljenje sirene su ključni koraci u postizanju tog cilja. Ledo je u kontaktu s Ravnateljstvom civilne zaštite (112), čime se osigurava da su provedeni postupci u skladu sa svim relevantnim sigurnosnim standardima – stoji u najavi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije