Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Zagrebu

U panici nazvao vatrogasce: Gori mi rudnik! Evo o čemu je bila riječ

požar u rudniku
Foto: Vatrogasna postrojba Zagreb/Facebook
1/3
26.04.2018.
u 23:06

Kako su pojasnili vatrogasci na Facebook stranici Vatrogasne postrojbe grada Zagreba, riječ je bila o rudniku kriptovaluta

Na neobičnu intervenciju izašli su nedavno zagrebački vatrogasci kada ih je jedan građanin nazvao i rekao da mu gori rudnik.

Kako su pojasnili vatrogasci na Facebook stranici Vatrogasne postrojbe grada Zagreba, riječ je bila o rudniku kriptovaluta, a požar je buknuo u krovištu kuće u kojem je Zagrepčanin rudario.

– Znamo da je rudarenje "in" i da svi "kopaju" ali zaista, zaista ne preopterećujte električne instalacije jer to vrlo lako može dovesti do požara kao što je to bilo neki dan u Zagrebu – poručili su vatrogasci objavivši nekoliko fotografija iz ovog zagrebačkog rudnika.

 

Komentara 5

Avatar loka
loka
00:52 27.04.2018.

sve teže je tako profitirati.. i budućnost nesigurna.

AL
alphazulu99
07:35 27.04.2018.

Ima dobar ventilator za hladjenje rudnika.

Avatar UHROAP
UHROAP
02:35 27.04.2018.

sad ce jos naj zbog magneta na satu.. haha! ulozio dosta love I napravio nered.. uzas!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije