Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komunalna akcija u hrašću

'Zar trebamo čekati da netko pogine? Dajte nam tih 30 stupića!'

Stupići cesta
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
21.02.2014.
u 18:00

Mještani naselja u okviru gradske četvrti Novi Zagreb-zapad već četiri godine traže autobusnu kućicu, a na pomolu je rješenje njihova problema, jer će se postaviti stupići protiv "divljega" parkiranja

Autobusnu kućicu na stanici u centru Hrašća stanovnici i predstavnici Mjesnog odbora pri gradskoj upravi traže već četiri godine. Izbrojali su da im treba i točno trideset stupića kako bi spriječili parkiranje automobila.

– Dio uz cestu koristi se kao divlje parkiralište, pa tamo ljudi staju da skoknu u pekarnicu, lokalni dućan ili obližnji kafić – kažu stanovnici koji su došli jučer na Večernjakovu kvartovsku tribinu. Zbog toga je tijekom godina stradalo i dvoje djece.

– Zar je potrebno da netko pogine pa da se počnu rješavati problemi – pitaju se Hrašćani. Ipak, dobru vijest dobili su od predsjednika Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb - zapad.

– Predviđeno je da se trideset stupića postavi na onom dijelu koji ste tražili radi zaštite djece, a financirat ćemo to putem plana malih komunalnih akcija – rekao je predsjednik GČ Novi Zagreb - zapad Goran Kutlić te dodao da će ove godine asfaltirati Kolarićevu, Arbanasovu i Malopoljsku ulicu. Hrašćansku, koja je uništena gradnjom autoceste Zagreb – Sisak, trebao bi sanirati HAC.

>>Vrtić na Kajzerici do ove jeseni, a Lučkom kanalizacija

Komentara 5

FA
fakin2012
20:50 21.02.2014.

a jeste li znali da postavljanje tih 30 stupića košta 30.000 kn?

GO
golub
15:12 23.02.2014.

Pitati Bandića tko je dozvolio gostione pekarne dućane i kafiće na samom zavoju a da parkirališta nema.

SN
Snasasasalasa
19:40 22.02.2014.

A zakaj ti stupici moraju biti tak visoki ?. Pa to jako grdo zgleda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije