Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preradovićeva - hebrangova

Stiže još podzemnih spremika: Sutra se zatvara raskrižje na zelenom valu zbog ugradnje

Zagreb: Postavljaju se podzemni spremnici za otpad
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
23.10.2023.
u 18:39

– Isključivo stanarima Berislavićeve ulice za vrijeme dok se izvode radovi bit će omogućen ulaz/izlaz u smjeru Gajeve ulice – dodaju iz Grada.

Nastavlja se ugradnja podzemnih spremnika u Zagrebu. Godinu dana od uvođenja novog modela za otpad radovi su se intenzivirali pa će tako svoje spremnike uskoro dobiti i stanari uz raskrižje Hebrangove ulice sa Preradovićevom. Naime, sutra od 8.30 ujutro ondje se postavlja auto-dizalica koja će postaviti opremu za podzemne spremnike.

Iz Grada su zato najavili posebnu regulaciju prometa tom dionicom zelenog vala. Od 8.30 do 18 sati bit će onemogućen izlaz iz Preradovićeve ulice prema Ulici Andrije Hebranga.

– Isključivo stanarima Berislavićeve ulice za vrijeme dok se izvode radovi bit će omogućen ulaz/izlaz u smjeru Gajeve ulice – dodaju iz Grada.

POVEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Grad je na javnoj nabavi tražio 150 podzemnih spremnika u tri veličine: 50 komada zapremine 1-1,5 kubnih metara, 40 komada od tri kubna metra i 60 spremnika zapremine pet kubnih metara, procijenjene vrijednosti nabave od 1,68 milijuna eura bez PDV-a, a uz namjeru sklapanja okvirnog sporazuma s pet tvrtki na dvije godine.  Posao obavlja tvrtka Komop.

VIDEO Lančani sudar usred Zagreba: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Komentara 2

ZJ
Zjako
00:42 24.10.2023.

Treba to denuti na sred križanja da bude Drive-In

Avatar Barba
Barba
18:55 23.10.2023.

Očekujem oštećenja podzemnih instalacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije