Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katarinin trg

Mladi poručuju: Treba više druženja u vjerskom ozračju

20.10.2015., Zagreb, Trg svete Katarine - Koncert duhovne glazbe u organizacije molitvene zajednice Srce Isusovo. Na koncert su nastupili Alen Hrzica , sestre Palic, sestre Husar, Nina Badric i drugi uz pratnju benda Ante Gela. Photo: Jurica Galoic/PIXSEL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
21.10.2015.
u 11:30

Prošlih godina koncert se održavao kod Kamenitih vrata, a organizira ga molitvena zajednica "Srce Isusovo"

"Kamenita vrata", koncert duhovnih pjesama u izvedbi Nine Badrić, Ivane Husar Mlinac, Marije Husar Rimac, Djordjije Palić, Kornelije Palić, zbora "SKAC"... privukao je sinoć stotine mladih, ali i starijih Zagrepčana koji su se okupili na Katarininom trgu. Koncert je organizirala molitvena zajednica "Srce Isusovo".

– Već tri godine mladi se pod vodstvom patera Ivana Mandurića (pater Ike) i glazbenika Alana Hržice okupljaju svakoga utorka na molitvi kod Kamenitih vrati, a prošle godine smo tamo organizirali i koncert. Ove godine Grad nam je dodijelio Katarinin trg, a cilj nam je privući što više mladih koji ne idu toliko često na mise, ali vole dolaziti na vjerska druženja – rekla je Heidi Begović iz molitvene zajednice. U koncertu je uživala i studentica agronomije Marija Livaković.

– Mladi često danas misle da je odlazak na mise 'tlaka', tako da bi bilo dobro da i za njih postoji više događaja na kojem se mogu družiti u duhovnom ozračju – poručila je studentica Marija.

Komentara 4

Avatar Melankolija
Melankolija
23:33 21.10.2015.

Bilo bi divno, ma preljepo, kad populisti nebi iskoristavali ovu mladez u svojim politickim igrama.

LU
lunar777
15:07 22.10.2015.

Upravo ovu mladež malo teže koristiš u populizmu. Koji su to populisti koji njih iskorištavaju, HDZ nije sigurno, oni su samo manje bezbožni od totalno bezbožnog ateističkog SDP-a i ostalih lijevih liberala iliti kako im je pravo ime kod nas kriptokomunisti.

Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
15:08 22.10.2015.

tu nema esdepenjara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije