Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sanacija kolnika

Izbjegnite kolone: U dijelu Ilice od ponedjeljka počinju radovi

Zagreb: Radovi na obnovi tračnica između Selske i Črnomerca
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
24.07.2021.
u 14:49

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje, poručuju iz Grada.

Zbog radova na sanaciji kolnika, u Ilici na dijelu od Zagrebačke do Stipanovićeve, od ponedjeljka do četvrtka bit će zauzet dio kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu.

"Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje", poručuju iz Grada.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:36 27.07.2021.

Dokle? Delate to već pet godina.Već bi i ja sa mojim curama to naredila i zgotovila. Vidim iz tramvaja jedan dela šestorica ga gledaju, normalno da vam treba desetlječe za kilometar kolnika. A kada završite vratite se na početak jer treba raskopati novo, postaviti kabel ili cijev ili popraviti jer je nekvaitetno napravljeno u startu. Zagrebačka zbilja.

CR
Crostorm
13:18 25.07.2021.

Gdje je inspekcija rada odakle su stigli ovi vrijedni radnici a zaštitna oprema je po standardu eu 😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije