Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskoristili neradnu nedjelju

Dobrosusjedski odnosi: Hrvat (48) i Srbin (32) zajedno krali u Zagrebu, ali su im zaštitari pokvarili planove

03.07.2023.
u 11:59

48-godišnji Hrvat i njegov kolega 32-godišnji državljanin Srbije sinoć oko 19 sati stigli u Sop i počeli kazneno djelo krađe, javlja zagrebačka policija. No, to im nije pošlo za rukom jer su ih ubrzo zaustavili zaštitari.

Međunacionalnih tenzija nije bilo protekle nedjelje u zagrebačkom naselju Sop, točnije u Ulici Alfreda Nobela, široj javnosti poznatijoj kao ulica gdje se nalazi poznata švedska trgovina namještajem Ikea kao i designer outlet centar. Prvu neradnu nedjelju prema novom Zakonu o trgovini dvojica muškaraca odlučili su iskoristiti za krađu.

48-godišnji Hrvat i njegov kolega 32-godišnji državljanin Srbije sinoć oko 19 sati stigli u Sop i počeli kazneno djelo krađe, javlja zagrebačka policija. No, to im nije pošlo za rukom jer su ih ubrzo zaustavili zaštitari.

- Dvojica su zaštitara na počinjenju kaznenog djela krađe, zaustavili te zadržali do dolaska policije dvojicu muškaraca za koje je utvrđeno da se radi o 48-godišnjem Hrvatskom državljaninu te 32-godišnjem državljaninu Srbije. Obojica su privedeni u službene prostrije policije na kriminalističko istraživanje - izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

VIDEO Suluda jurnjava u Karlovcu: Izletio s ceste i udario u kontejner, sekundu prije prošla žena

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
14:15 03.07.2023.

A ovaj "hrvat" imenom Milorad?

Avatar jeremija1
jeremija1
12:44 03.07.2023.

braća po šatoflinu

TH
than
12:31 03.07.2023.

Međunacionalne tenzije prave političari, a ne običan narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije